4+1 Καλοκαιρινά Φορέματα για Κάθε Γούστο!

2009

Πόσο συναρπαστική μπορεί να είναι αυτή η σεζόν! Την καλοκαιρινή σεζόν όλες θέλουμε να έχουμε μερικά φορέματα καλοκαιρινά που θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση μια μέρα. Δεν ξέρεις ποια είναι αυτά; Εμείς σου έχουμε τη λύση! Μπορείς να δοκιμάσεις φορέματα boho για άνετες εμφανίσεις ή μπορείς να επιλέξεις μερικά καλοκαιρινά φορέματα μέχρι το γόνατο για να είσαι άνετη παντού.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι ξέρουμε πόσο συναρπαστικό είναι. Είναι μια εποχή για πολλά χρώματα και σχέδια και ανεβασμένη διάθεση. Καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, υπάρχουν κάποια ρούχα που γνωρίζουμε ότι δεν θα λειτουργήσουν καθόλου για αυτήν τη σεζόν. Αυτή η περίοδος απαιτεί ένα νέο σετ ρούχων που θα είναι άνετο, κομψό και στυλάτο! Τα φορέματα που θα επιλέξεις αυτήν την περίοδο θα είναι με πολλά χρώματα και σχέδια, τα οποία πρέπει να είναι άνετα.

Όποιο στυλ φορέματος και να σου αρέσει, μπες στο rovo.gr και βρες φορεματα καλοκαιρινα σε μεγάλη ποικιλία!

Το rovo.gr είναι ένα e-shop με ρούχα και αξεσουάρ γυναικεία και αντρικά. Θα βρεις φορέματα καλοκαιρινά σε διάφορα σχέδια και χρώματα από κοντά εμπριμέ, T-shirt, επίσημα φορέματα, μέχρι καλοκαιρινα φορεματα τζιν. Πάρε ιδέες και είσαι έτοιμη για ψώνια!

Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις μας για αυτό το καλοκαίρι:

Μακρύ Φόρεμα με Σχέδια

Είναι τέλειο για καθημερινό αλλά και βραδινό ντύσιμο. Συνδυάζεται εύκολα με πολλά παπούτσια και με όποιο αξεσουάρ θέλετε. Είναι χαλαρή η γραμμή και σχετικά αέρινο.

Φορέματα με Έναν Ώμο

Ένα από τα πιο trending φορέματα για αυτό το καλοκαίρι. Είναι μονόχρωμο και το φόρεμα αγκαλιάζει τη μέση σας απαλά για να την αναδείξει. Μπορείτε να το φορέσετε σαν καθημερινή επιλογή αλλά και σαν βραδινή με το κατάλληλο παπούτσι.

Φλοράλ Φόρεμα

Ένα ακόμα φόρεμα σε Α γραμμή, το οποίο είναι στενό στη μέση και ανοιχτό προς τα κάτω. Ένα φόρεμα που ταιριάζει σε όλους τους τύπους του σώματος. Αυτή η διαφορά στα χρώματα κάνει το φόρεμα αρκετά ελκυστικό και είναι τέλειο για καθημερινό ντύσιμο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με πέδιλα αλλά και με ψιλοτάκουνα παπούτσια.

Στράπλες Φόρεμα

Τέλειο φόρεμα για καθημερινές εμφανίσεις. Έχει ίσια γραμμή, mini και off-shoulder. Δοκιμάστε να προσθέστε μερικά αξεσουάρ και τσάντα οπωσδήποτε στο σύνολό σας για να είναι ολοκληρωμένο.

Φόρεμα Animal Print

Ένα τέτοιο φόρεμα πρέπει να έχουμε όλες το καλοκαίρι. Είναι αέρινα, σε χαλαρή γραμμή και είναι καταπληκτικά φορέματα για τις καθημερινές μας βόλτες. Ταιριάζει με όλα τα παπούτσια, οπότε μη φοβηθείτε να κάνετε συνδυασμούς.

Θα βρείτε περισσότερα φορέματα καλοκαιρινά και γυναικεία ρούχα στο rovo.gr.