Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης στο Camping της Αλεξανδρούπολης, με ευθύνη της δημοτικής αρχής

1123

Πρόσφατα το Δημοτικό Κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης, κατάφερε μια πολύ σημαντική διάκριση. Συγκεκριμένα, η οργανωμένη τουριστική κατασκήνωση δίπλα από την δημοτική πλαζ έλαβε από το Υπουργείο Τουρισμού πιστοποιητικό κατάταξης με βάσει την τεχνική έκθεση του διαπιστευμένου φορέα ελέγχου – επιθεώρησης με την επωνυμία EUROCERT Α.Ε. – Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων (EUROCERT Α.Ε.). Σύμφωνα με την έκθεση, στο κάμπινγκ απονεμήθηκε το πιστοποιητικό λειτουργίας 4 αστέρων, με ισχύ από 9 Ιουλίου του 2019 έως και την ίδια ημερομηνία το 2024.

Υπενθυμίζεται ότι το κάμπινγκ τα τελευταία χρόνια κατάφερε να είχε πληρότητα 100% από Τούρκους και Βούλγαρους επισκέπτες.

Δυστυχώς όμως φέτος η νέα διοίκηση της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ Α.Ε.) έχει αφήσει σε πλήρη εγκατάλειψη τον χώρο, κάτι ανάλογο με το σφράγισμα των Ιαματικών Λουτρών στην Τραϊανούπολη.

Οι εικόνες είναι περισσότερο από αποκαρδιωτικές, μια και δεν έχει γίνει φέτος καμία εργασία συντήρησης, αλλά και οποιαδήποτε προφύλαξη με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει και με άμμο όλος σχεδόν ο χώρος.

Σε λίγους μήνες ξεκινάει η τουριστική περίοδος σε μια κρίσιμη εποχή για την χώρα και την περιοχή μας και η δυστυχώς η νέα πλέον δημοτική αρχή δείχνει ανέτοιμη να λειτουργήσει και το δημοτικό κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης.

 

 

Παύλος Α. Μιχαηλίδης

Ανεξάρτητος

Δημοτικός Σύμβουλος