Δύο μέρες γεμάτες κέφι, χορό και γέλιο οργανώνονται από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τη Δημοτική Ενότητα Φερών

1177

Δύο μέρες γεμάτες κέφι, χορό και γέλιο οργανώνονται από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τη Δημοτική Ενότητα Φερών. Δύο μέρες που οι μεγάλοι θα γίνουν μικροί και οι μικροί μεγάλοι γιατί ήρθε το τρελό καρναβάλι!

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι η μεγάλη μαθητική καρναβαλική παρέλαση. Στον τερματισμό, μας περιμένει ένα τρελό παιχνιδιάρικο πάρτυ με μάγους, ξυλοπόδαρους, χορό και δραστηριότητες για τους μικρούς καρναβαλιστές.

Ελάτε να γίνουμε παιδιά με τα παιδιά μας, με τη συμμετοχή μαθητών και συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας.

Καθαρά Δευτέρα 02 Μαρτίου η παρέλαση ξεκινά με την παράδοση της Καμήλας και τελειώνει με τα παραδοσιακά κούλουμα που και φέτος θα μοιραστούν  σε όλους τους θεατές και καρναβαλιστές!

Έλα χαμογέλα να ισιώσουμε” γιατί μαζί μας θα  είναι και ο ανεπανάληπτος Πέτρος Πολυχρονίδης που με τρέλα, κέφι, χιούμορ κι εσένα πρωταγωνιστή θα κάνει την παρουσίαση της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης με τους πιο ζωντανούς θερμούς και κεφάτους καρναβαλιστές από όλη την Θράκη.

Σας περιμένουμε όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα στο καρναβάλι του Δήμου Αλεξανδρούπολης στις Φέρες, 29 Φεβρουαρίου και 2 Μάρτιου!

Έλα χαμογέλα να ισιώσουμε!!