Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Κυρίων και Δεσποινίδων Ορεστιάδας

4035

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας ‘’ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ’’ στο κτήμα δεξιώσεων Principal. Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Βαρθολομαίος Αστεριάδης, όπου και ευχήθηκε στον Σύλλογο μας να συνεχίσει δυναμικά το σπουδαίο έργο που επιτελεί. Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ιωαννίδου Νικόλ  αφού ευχαρίστησε όλες τις κυρίες που χρόνια τώρα αγκαλιάζουν όλες τις εκδηλώσεις και καλωσόρισε τον Σύλλογο Κυριών & Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης και την επίτιμη Πρόεδρο κ. Ουρανία Μαυρίδου, έκανε μια σύντομη περιγραφή του φιλανθρωπικού έργου μας. Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η κ. Μακρίδου Μαρία που κέρδισε ένα κόσμημα προσφορά της κ. Ζαμπέλ Παπαζιάν.

Ακολούθησε workshop μόδας από την Μαρία Δρετάκη, τον Φώτη Γιακουμάτο και την Εύα Παγκαλου. Το fashion team με τρελή ενέργεια, μας ενημέρωσε για όλα τα tips & trends που αφορούν στη συνολική εικόνα της σύγχρονης γυναίκας. Τους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική τους παρουσία και τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους το ξενοδοχείο Βιέννη για τη φιλοξενία των καλεσμένων, τον Ρορόπουλο Χρήστο για τις φωτογραφίες, την Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, τον Δημήτρη Λελιόπουλο για την μουσική επιμέλεια, τον υπεύθυνο του κτήματος δεξιώσεων Principal Λάκη Τοψίδη για την άψογη συνεργασία και υπομονή του.

Θερμές ευχαριστίες στα αρτοποιεία – ζαχαροπλαστεία:  Αρτίσιμο, Caramelo, Zησάκης, Φούρνος Κελεμενίδη, Φούρνος η Παραδοση,

Ζαχαροπλαστείο Τεμπρίδης για τις βασιλόπιτες που μας προσέφεραν δωρεάν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους πολύτιμους χορηγούς μας:  Chic, Diva, Dolls Fashion, Κυρμάνη Παυλίνα Δια χειρός, La Coquette, Lena Exclusive boutique, Linea, Make my Day, R&M Atelie, Sport Dress, Τζεμίντιμπης, Κέντρο αισθητικής Φροντίδας Παρασκευοπούλου Έλλης.

Τέλος ευχαριστούμε τις κυρίες μέλη/φίλες του Συλλόγου που χωρίς τη δική τους έμπρακτη προσφορά και την δύναμη που μας δίνουν δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τον σκοπό μας, που είναι η άσκηση της φιλανθρωπίας.

Σας περιμένουμε στον Αποκριάτικο χορό μας που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2020.

Με εκτίμηση για το ΔΣ

Η Πρόεδρος Ιωαννίδου Νικόλ

Η Γ. Γραμματέας Α’ Αζορίδου Μαρία