Πινγκ Πονγκ: Εκπληκτικό σαββατοκύριακο για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

1643
Ένα φανταστικό τριήμερο είχε η ομάδα μας με πολλές αγωνιστικές και χιλιομετρικές απαιτήσεις όπου τελικά όλα κύλησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 Ά2 Γυναικών
 Επιτυχημένα πέρασαν και από τα δύο ντέρμπι παραμονής τα κορίτσια μας αγωνιζόμενα στην όμορφη Καβάλα το Σαββατοκύριακο. Ξεκίνησαν με αναμενόμενη ήττα από την ομάδα του Παναθηναϊκού που διεκδικεί την άνοδο στην Α1 μαζί με το σωματείο της ΑΕΚ αλλά μετά παίζοντας με ψυχή κατάφεραν να κάμψουν οριακά την Καβάλα με 4-3 σκορ και στη συνέχεια τον Τελαμώνα Σαλαμίνας με το εμφατικό 4-0. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν η Βάνια Ζανεβα, η Ελισάβετ Χατζηκυρκα, η Θεοδώρα Βασιλειάδου και η Παναγιώτα Μούρου. Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Τσίμας.
Β Εθνική Ανδρών
Στη Θεσσαλονίκη για τη Β’ Εθνική τα αγόρια μας παίζοντας ουσιαστικό και συγχρόνως αποτελεσματικό πινγκ πονγκ ξεπέρασαν τα εμπόδια του Πολυγύρου και του Εχεδωρου Σίνδου και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. 4 νίκες για την ομάδα μας σημείωσε ο φορμαρισμένος Κίμωνας Μητκας, 2 ο έμπειρος και αποτελεσματικός Λεωνίδας Ζαριφειδης και μία ο αήττητος στην κατηγορία Γιάννης Πετρόπουλος. Την αποστολή ακολούθησε και ο 14χρονος Γιάννης Πιστολας.
Α Τοπικό Ανδρών

Στη Θεσσαλονίκη για το Α τοπικό η ομάδα μας σημείωσε μια νίκη και μια ήττα. Ξεκινώντας με νίκη επί της ομάδας του Βόλου (Α.Α)  προχώρησε ξεκούραστη στο ντέρμπι της αγωνιστικής με την ομάδα του Ωραιοκαστρου. Οι έμπειροι Παύλος Τελοπουλος Μπάμπης Λαφαζάνης και ο νεαρός Μάριος Δελακης αγωνίστηκαν σκληρά αλλά  κάμφθηκαν στα σημεία με 4-1 διατηρώντας την ομάδα μας σε τροχιά ανόδου. Στη τεχνική καθοδήγηση ήταν ο προπονητής που εκτέλεσε και χρέη αθλητή Παύλος Τελοπουλος.