Πολλές επιτυχίες για το Promachos Club Ορεστιάδα

1422

Το Σαββατοκύριακο στις 14 & 15 Δεκεμβρίου 2019 διεξήχθη το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ TAEKWONDO “ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΣΗΣ” 2019 στο Κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου Χαλκιδικής υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΕKWONDO ΕΛ.Ο.Τ. με συμμετοχή 716 αθλητών από 107 αθλητικά σωματεία.
Το PROMACHOS CLUB ORESTIADA συμμετείχε με έξι (6) αθλητές-τριες και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών πέντε (5) αθλητές-τριες.
Οι αθλητές-τριες που διακρίθηκαν είναι:

– ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Εφήβων -63 κιλά

– ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων -44 κιλά

– ΜΕΤΑΞΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων -47 κιλά

– ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ – ΜΑΡΙΑ 2η Θέση Αργυρό μετάλλιο κατηγορία Νεανίδων -49 κιλά

– ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 3η Θέση Χάλκινο μετάλλιο κατηγορία Παίδων -31 κιλά

Το 2019 κλείνει θετικά και αισιόδοξα για αθλητές και προπονητές αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά υπομονή και επιμονή πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Το Δ.Σ.του PROMACHOS CLUB ORESTIADA συγχαίρει τους αθλητές και τους δύο προπονητές που κατάφεραν να διακριθούν σε ένα τόσο δύσκολο Πρωτάθλημα, πολλά συγχαρητήρια και στην αθλήτρια Αγιοπλούδη Τριάδα για την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία η οποία έχασε στον αγώνα πριν την είσοδό της στα μετάλλια στο “Χρυσό πόντο

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Εκφράζουμε την μεγάλη μας ικανοποίηση για τις μεγάλες επιδόσεις και διακρίσεις αλλά και το ήθος που απέδειξαν στις δύσκολες αναμετρήσεις όλοι οι αθλητές μας στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ TAEKWONDO.