Η τοποθέτηση του Βουλευτή Έβρου Σταύρου Κελέτση στην Ολομέλεια για τον Προϋπολογισμό

730

Στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2020, τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Έβρου, Σταύρος Κελέτσης.
Ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισε τη μείωση της φορολογίας για όλες τις κατηγορίες πολιτών, την αναπτυξιακή διάσταση του προϋπολογισμού καθώς και το φιλικό πλαίσιο που δημιουργεί για τις επενδύσεις και τις επιχειρήσεις.

Κάποια από τα κυριότερα σημεία που επισήμανε, είναι τα εξής :

  • «Αυτός είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός υπό το στενό κορσέ των θεσμών … που θα μας βάλει σε μια νέα εποχή κανονικότητας, που αναζητούμε».
  • «Είναι ένας προϋπολογισμός αξιοπιστίας, που υλοποιεί –ίσως και με το παραπάνω- αυτά που είπαμε προεκλογικά … Δεν υπάρχει ούτε μια κοινωνική ομάδα που να επωμίζεται ένα επιπλέον βάρος με αυτό τον προϋπολογισμό».
  • «Μείωση του ΕΝΦΙΑ, μείωση της Φορολογίας … Όλες οι κατηγορίες των Ελλήνων πολιτών, μειώνουν τα φορολογικά τους βάρη … Οι ελαφρύνσεις φτάνουν τα 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ ».
  • «Δημιουργούμε ένα φιλικό πλαίσιο για τις επενδύσεις μαζί με τη μείωση της φορολογίας, προχωρούμε στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας … Δημιουργούμε ένα πολύ πιο φιλικό πλαίσιο για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων».

    **Το βίντεο με το σύνολο της τοποθέτησης, ΕΔΩ!