Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Νέα Βύσσα

1029

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Αγγέλων Φως” του Δήμου Ορεστιάδας, η Δημοτική Κοινότητα Νέας Βύσσας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Βύσσας “Στέφανος Καραθεοδωρής”, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Καραθεοδώρειου Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου Νέας Βύσσας, τον σύλλογο γυναικών Νέας Βύσσας και την ομάδα εθελοντών Νέας Βύσσας, σας προσκαλούν στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Νέας Βύσσας την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019.
Απο τις 15:30 οι μικροί μας φίλοι μπορούν να έρχονται στην αίθουσα “Ξάνθος Ξανθόπουλος” του Πνευματικού Κέντρου Νέας Βύσσας, όπου θα ζωγραφίζουν, θα παίζουν και θα κάνουν χειροτεχνίες. Επίσης θα μπορούν να βάφουν τα πρόσωπά τους και να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη.
Αργότερα στην πλατεία θα υπάρχουν κλόουν όπου θα συνεχιστεί το παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους με πολλές εκπλήξεις και στο τέλος θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Στον χώρο της πλατείας θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικο bazaar, λουκουμάδες και ζεστό κρασί Gluhwein! Σας περιμένουμε!!!