Ορεστιάδα: Σύλληψη 35χρονου για εισαγωγή ναρκωτικών από τη Βουλγαρία

1040

Συνελήφθη χθες (6-12-2019) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ορμενίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, κοκαΐνης και ναρκωτικά δισκία.

Συγκεκριμένα, ο δράστης πραγματοποίησε είσοδο στην Ελλάδα, μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Ορμενίου, όπου κατά την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό του οχήματος και την κατοχή του:

  • 3 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 712,3 γραμμαρίων
  • 2 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 10,9 γραμμαρίων
  • 18 ναρκωτικά δισκία

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη στην Αλεξανδρούπολη, βρέθηκαν σε πατάρι ακόμη 3 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 87 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, η ηλεκτρονική ζυγαριά και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.