Για σοβαρή πειθαρχική παράβαση καθήκοντος καταγγέλλει ο Λαμπάκης τον Γιάννη Ζαμπούκη

704

Διαβάστε τα όσα αναφέρει με επιστολή του:

Η υπ’ αριθ. 547/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΟΤΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ 31 εργαζομένων στο Δήμο μας με σύμβαση ορισμένου χρόνου κάλυπτε πάγιες και διαρκείς ανάγκες και επομένως κρίθηκε άκρως απαραίτητη η παραμονή τους στην εργασία.

Ο νυν Δήμαρχος έδωσε εντολή στο νομικό σύμβουλο του Δήμου να παραστεί στο Μον. Πρωτοδικείο Αθηνών που δίκαζε προσωρινή διαταγή των 31 εργαζομένων κατά του Δήμου, μετά την έκδοση της άνω απόφασης και ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ       Σ’ ΑΥΤΟΥΣ, γεγονός που συνέβη, κόντρα στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κοινωνικά ανάλγητος για μια ακόμη φορά ο νυν Δήμαρχος. Πολιτικά ασεβής, εκτός πραγματικότητας, αλλά και νομικά αδιάβαστος.

Σε κάθε περίπτωση ο σημερινός Δήμαρχος πρέπει να αντιληφθεί ότι ως εκτελεστικό όργανο οφείλει να υλοποιεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ( που είναι το κυρίαρχο όργανο ), και ως εκ τούτου όφειλε να συμμορφωθεί στην παραπάνω απόφαση. Δεν έπραξε όμως έτσι, γιατί δεν αντέχει την μειονεξία που του δημιουργείται από την μειοψηφία του.

Από δω και πέρα πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα της μειοψηφίας γιατί σύμφωνα με το Νόμο 4555/2018 του άρθρου 58 στις αρμοδιότητες του Δημάρχου είναι και Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ. Η ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»