Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης: Ο λόγος της πειθαρχικής ποινής του Ουζουνίδη

755

Ο Γιώργος Ουζουνίδης εισέπραξε πειθαρχική ποινή ενός (1) μηνός, που την εκτίει από τις 07-11-2019 και λήγει την 06-12-2019. Το  παράξενο  είναι  ότι η ένσταση του  εκδικάσθηκε  την 21-11-2019 και αναμένεται η απόφαση.

Η πειθαρχική ποινή των ενός (1) μηνός αργίας, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ στην ανάγκη να μετακινηθούν κυβικά χώματος προς τον ΧΑΔΑ από τμήμα παρακείμενης έκτασης, προκειμένου να μην επεκταθεί πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στον σκουπιδότοπο με κίνδυνο μόλυνσης του περιβάλλοντος από διοξείδιο του άνθρακα, αλλά και επέκτασης της φωτιάς σε ξένες περιουσίες.

Αυτή η απομάκρυνση χωμάτων, θεωρήθηκε από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια υποβάθμιση του περιβάλλοντος, χωρίς να εξετασθεί η ανωτέρα βία και η ανάγκη να περισωθούν ξένες περιουσίες, αλλά  και να μειωθεί η ρύπανση του περιβάλλοντος.

Μακάρι να λειτουργούν έτσι οι ασκούντες πολιτική από θέση ευθύνης όπως ο Γιώργος Ουζουνίδης όταν ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Αυτός είναι ο τερατόμορφος παραβάτης όπως θέλουν κάποιοι να παρουσιάζουν,  δηλαδή το μαύρο ως  άσπρο και ανάποδα χωρίς να ντρέπονται.