Συνάντηση του προέδρου του ΙΣΕ με τον υπουργό Υγείας

200

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου πραγματοποίησε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για τα προβλήματα υγειονομικής περίθαλψης του Έβρου.

Ο πρόεδρος συναντήθηκε προσωπικά και διαδοχικά με τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, τον υφυπουργό κ.Βασίλη Κοντοζαμάνη καθώς και με τους διευθυντές των γραφείων τους στο υπουργείο , κ.κ Πέτρο Αρβανιτάκη και Παναγιώτη Γεωργόπουλο αντίστοιχα.

Από τον κ.Παπανδρούδη τονίστηκε ιδιαίτερα η άμεση αναγκαιότητα της μετατροπής του νοσοκομείου Διδυμοτείχου σε Άγονο τύπου Α, μαζί με την πλήρη αυτονόμησή του. Επίσης η αύξηση του αριθμού των κλινών του και η προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων, των οποίων η κάλυψη θα αναβαθμίσει την υγειονομική περίθαλψη στον Βόρειο Έβρο.

Οι συναντήσεις έγιναν με την παρουσία του βουλευτή Έβρου της Ν.Δ κου Αναστασίου Δημοσχάκη, ο οποίος υποστήριξε τις απόψεις και προτάσεις του ΙΣΕ.

Ο ΙΣΕ θα συνεχίσει να αγωνίζεται τόσο για την επίτευξη των παραπάνω στόχων , όσο και για όλα τα ζητήματα που αφορούν την υγειονομική περίθαλψη και τη Δημόσια Υγεία στην ακριτική περιοχή μας. Καλεί δε όλους τους τοπικούς φορείς να συμπαραταχθούν στον παραπάνω αγώνα και να υποστηρίξουν με κάθε μέσο τα παρουσιασθέντα αιτήματα-προτεραιότητες.