Σωματείο Καφέ-Μπαρ Εστίασης Αλεξανδρούπολης: “Η ανάπτυξη δεν έρχεται με επενδύσεις σε χρυσωρυχεία”

666

Η υπόθεση των  χρυσωρυχείων στη  Θράκη, είναι ένα θέμα που απασχόλησε επί σειρά ετών. Το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα  μετά την αναφορά του Πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επανήλθε στο προσκήνιο.

Κατόπιν τούτου το Σωματείο μας νιώθει την ανάγκη να τοποθετηθεί στο δημόσιο διάλογο εμμένοντας στη  θέση  του. Τασσόμαστε  ΚΑΤΆ μίας τέτοιας ρυπογόνας επένδυσης για το περιβάλλον αλλά και επικίνδυνης  για την υγεία και τη ζωή των κατοίκων της περιοχής μας.

Υπενθυμίζουμε στους αρμόδιους ότι :

“Η ανάπτυξη δεν έρχεται με τέτοιου είδους επενδύσεις αλλά με λύσεις σε καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας και των ελεύθερων επαγγελματιών της χώρας μας.”

“Δεν  θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με την υγεία μας και τις δουλείες μας.”

Συντασσόμαστε και συνυπογράφουμε  πλήρως την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας , των τοπικών φορέων και της Διανομαρχιακής Επιτροπής  στην κάθετη άρνηση λειτουργίας χρυσωρυχείων στην περιοχή μας .

Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Συναφών Επαγγελμάτων Έβρου

Ο Πρόεδρος                                                                                                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Γεωργιάδης Νικόλαος                                                                                                                Γκουλής Σάββας