Κωνσταντίνος Εξακουστός: “Δυστυχώς κ. Μετιο εσείς και τα αργυρώνητα παπαγαλάκια σας, είστε εκτός τόπου και χρόνου”

676

Το θέμα των χρυσωρυχείων στη Θράκη προκάλεσε εντάσεις στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο. Το θέμα συζητήθηκε μετά από πρωτοβουλία των Τοψίδη-Κατσιμίγα (και με υπογραφή 22 Περιφερειακών Συμβούλων) και τα αίματα άναψαν για τα καλά!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κωνσταντίνος Εξακουστός και αναφέρετε στη χθεσινή συνεδρία:

Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε στο χθεσινό περιφερειακό Συμβούλιο η ευθεία αναφορά του Χρήστου Μέτιου σε όσους ασχολούνται με την επένδυση του Χρυσού ότι αναζητούν … πολιτικό ρόλο … και ουσιαστικά την ανακινούν χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό θέμα όταν διαβάζουμε ότι η εταιρεία προσπαθεί να αντλήσει 125 εκατομμύρια ευρώ για να επανεκκινήσει την επένδυση στο Πέραμα .

Οι τοπικές αρχές μέσω την Δημοτικών Συμβουλίων Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής δεν αναζητούν πολιτικό ρόλο , ούτε οι εκκλησιαστικές αρχές με την καθαρή στάση τους , το ίδιο και οι παραγωγικοί φορείς . Δυστυχώς κ. Μετιο εσείς ,τα αργυρώνητα παπαγαλάκια σας και τα εξαπτέρυγα σας είστε εκτός τόπου και χρόνου .