Ανασύσταση της ΠΑΣΠ του Παιδαγωγικού της Αλεξανδρούπολης

626
ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΠ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ώρα να φέρουμε την αλλαγή!
Ώρα να διώξουμε την τοξικότητα από το Πανεπιστήμιο μας!
Στο ακαδημαϊκό έτος που πέρασε υπήρξε για άλλη μια φορά ευτελισμός της δημοκρατίας. Σήμερα γίνεται η ανασύσταση της ΠΑΣΠ στο Παιδαγωγικό της Αλεξανδρούπολης ως αρχή της επιστροφής της δημοκρατίας, της καταπολέμησης της εξαγοράς της ψήφου και της ρουσφετολογικής αντίληψης μιας αυτοδύναμης, χωρίς προτάσεις και ανίκανης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ΔΑΠ.
Στο δρόμο που χάραξαν πολλοί φοιτητές το τελευταίο διάστημα ανά την Ελλάδα, για επιστροφή της λογικής στα Πανεπιστήμια, της σοσιαλδημοκρατίας και του ρεαλισμού, ακολουθούμε και εμείς ως σκεπτόμενοι νέοι, αντιπαλεύοντας την συντήρηση, σε όλες τις μορφές της.
Η παράταξη θα πορευτεί με άτομα ενεργά, δημιουργικά, προοδευτικά, με άποψη και κανένα φόβο να τσαλακωθούν. Μια παράταξη που θα προωθεί τα αιτήματα των φοιτητών και δεν θα στέκεται εμπόδια σ’ αυτά όπως είδαμε να γίνεται. Η παράταξη μας κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε προοδευτικό φοιτητή για συμπόρευση με μοναδικό της όπλο τον προγραμματικό της λόγο που θα βασιστεί στην εξασφάλιση της δημοκρατίας, της ισότητας των ευκαιριών, και της ενίσχυσης της Δημόσιας και Δωρεάν παιδείας, με ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις μέσα στη σχολή μας.
Πορευόμαστε με την αριστερή γροθιά ψηλά και ζητάμε αλλαγή τώρα!
 – Φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης