Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνό επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου

470

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνό στην Ιερά Μητρόπολη ΔιδυμοτείχουΟρεστιάδος και Σουφλίου, επισκέφτηκε τη Δευτέρα  16 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου, κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

Στην συνάντηση επικράτησε η συζήτηση για ζητήματα εκκλησιαστικής παράδοσης, προβλήματα που αντιμετωπίζει ο διευρυμένος Δήμος και θέματα για την στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Με το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου δήλωσε:

«Σήμερα είχα την τιμή να συνομιλήσω με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Δαμασκηνό. Κοινωνικά ζητήματα και προκλήσεις του διευρυμένου Δήμου Διδυμοτείχου, αποτελέσαν αφορμή για ένα εποικοδομητικό διάλογο, που οδήγησε σε προτάσεις για το καλό του τόπου μας.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Δαμασκηνό για την ζεστή του φιλοξενία και αναγνωρίζουμε το έργο του στην στήριξη των αδύναμων συνανθρώπων μας. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις στο επόμενο διάστημα όπου θα εξετάσουμε, ακόμη περισσότερο σε βάθος, κοινές στρατηγικές και πρακτικές, για την βελτίωση της ζωής των ευπαθών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΡΩΜΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ