Κονσέρτο με ελληνοϊταλικές άριες από γνωστές όπερες στον αίθριο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης

665

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, στις 21.00, μια ιδιαίτερη μουσική εκδήλωση που περιλαμβάνει κονσέρτο με ελληνοϊταλικές άριες από γνωστές όπερες θα φιλοξενηθεί στον αίθριο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης.
Στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος μεταξύ της Ιταλίας και της Ελλάδας, του Tempo Forte, το εξαίρετο μουσικό πρόγραμμα που παρουσιάζεται από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Margerita Pace-Soprano, Luigi Petroni- Tenore, Luca Sanzo- Viola και Serena Marotti- Piano περιοδεύει ήδη από 1 Σεπτεμβρίου στις 7 επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα με προτελευταίο σταθμό την Αλεξανδρούπολη.
Στην ατμόσφαιρα του υπέροχου ιστορικού κτιρίου του Καπνομάγαζου (κτισμένου το 1890) και στον αχό της πρώτης φθινοπωρινής πανσελήνου σας προσκαλούμε να απολαύσετε μαζί μας Νότες και Άριες που θα σας ταξιδέψουν μαγικά.
Η σύλληψη και η υλοποίηση που αφορά στις συγκεκριμένες ελληνοϊταλικές μουσικές βραδιές σ’ όλη την Ελλάδα ανήκει στην Διευθύντρια του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου κ. Anna Mondavio μορφωτικής ακολούθου της Ιταλικής Πρεσβείας, και τον υπεύθυνο του TEMPO FORTE στην Ελλάδα κ. Enzo Bonanno. Το διακρατικό πρόγραμμα Tempo Forte τελεί υπό την αιγίδα του Πρόξενου της Ιταλίας στην Ελλάδα κ. Λαζαρίδη Φεδερίκο.

Η εκδήλωση γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.