Δεν είναι για το τεράστιο ποσό των 250 ευρώ. Για το γαμώτο είναι!

1303

Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε τον όρο απευθείας ανάθεση έργου από μια δημόσια υπηρεσία ή δήμο κτλ.

Η νέα δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης αποφάσισε να αναθέσει την προβολή της Πανέβριας Έκθεσης Φερών, με απευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένα μέσα, στο ποσό των 250 ευρώ στον καθένα. Δίνει 150 ευρώ για την προβολή και 100 ευρώ για τη δημιουργία banner. Σημειωτέον ότι όλοι προβάλουν το ίδιο ακριβώς banner. Άρα τα 100 ευρώ στον καθένα, λογικά είναι περιττά και θα μπορούσαν να διατεθούν σε επιπλέον μέσα, τα οποία επιπλέον μέσα ενημέρωσης λοιπόν θα προβάλουν δωρεάν την εκδήλωση (μιας και τα δελτία τύπου της έκθεσης έρχονται κανονικά σε όλους!).

Δεν θα αναφέρουμε τα μέσα που τους ανατέθηκε η προβολή καθαρά για λόγους αρχών και επειδή γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσεις στο χώρο.

Ελπίζουμε το inevros όπως και οι υπόλοιποι, να μείναμε εκτός της ανάθεσης επειδή δεν ανήκουμε σε κάποια “ειδική” κατηγορία και απλά η ανάθεση έγινε με αξιοκρατικά κριτήρια (και να μην ισχύει αυτό που ακούγεται, ότι δηλαδή “εξοφλούνται προεκλογικά γραμμάτια”).

Αυτά, και ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή να ρίξει καμιά ματιά και στους υπόλοιπους κατά τη διάρκεια της θητείας της που μόλις άρχισε. Ελπίζουμε….

*Το inevros δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από το δίκαιο και το αξιοκρατικό.

*Τελικά το νόμιμο θα πρέπει να είναι ηθικό; Η όχι;

*Ας αναφέρουμε ξανά τη γυναίκα του Καίσαρα….