Η θέση των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της ΑΝΑΣΑ μετά το τέλος της συνάντησης των μελών της παράταξης

814

“Τα κανάλια γνωρίζουν εμένα ως επικεφαλής.”

Με αυτή την φράση, ο μέχρι χθες επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ» Παύλος Μιχαηλίδης, αποχώρησε από την προσδιοριζόμενη από τον ίδιο ως «γενική συνέλευση», την οποία ο ίδιος συγκάλεσε με γραπτή πρόσκληση, με κεντρικό θέμα την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του. Γραπτώς επίσης δήλωσε ότι εφόσον θα εξασφάλιζε την ψήφο εμπιστοσύνης θα προχωρούσε σε ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ διαγραφές μελών και εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων.

Στην επεισοδιακή συνάντηση ο κ. Μιχαηλίδης μας παρουσίασε ένα κείμενο ως καταστατικό, το οποίο δεν έχει καμία νομική ισχύ, διότι ουδείς εξ ημών το έχει προσυπογράψει και αποδεχτεί.

Στην πρόσφατη συνάντηση των Δημοτικών συμβούλων της ΑΝΑΣΑ με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, ο κ. Ζαμπούκης πρότεινε επισήμως συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την παράταξη μας. Την πρόταση του Δημάρχου απεδέχθη πρώτος ο κ. Μιχαηλίδης και συμφωνήσαμε όλοι μαζί του. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, ο κύριος Δήμαρχος πρότεινε την ανάληψη μιας σοβαρής θέσης ευθύνης στην παράταξη μας.

Ο κ. Μιχαηλίδης, αντιδρώντας δήλωσε ότι, αν η θέση αυτή δεν προταθεί στο πρόσωπό του, θα αποχωρήσει από την «ΑΝΑΣΑ», ενώ αντίθετα σε πρόσφατες δηλώσεις σε τοπικά μέσα, ανέφερε δημόσια την απόφασή του να μη δεχθεί καμία θέση διοίκησης στην επόμενη τετραετία.

Συναισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας, οι Δημοτικοί σύμβουλοι της «ΑΝΑΣΑ», δηλώνουμε ότι αίρουμε την εμπιστοσύνη μας προς τον κ. Μιχαηλίδη και δεν τον αποδεχόμαστε πλέον ως επικεφαλής της παράταξης.

Στο άμεσα προσεχές διάστημα θα επακολουθήσουν  οι νόμιμες διαδικασίες εκπροσώπησης  της παράταξης.

Οι στείρες προσωπικές φιλοδοξίες, η ματαιοδοξία, η ασυνέπεια στις προγραμματικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις, δεν ταιριάζουν με την πολιτική κουλτούρα της «ΑΝΑΣΑ».

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο με προσωπικές έριδες και συγκρούσεις και καθεστωτικές συμπεριφορές. Χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλους μας.

Θα συνεργαστούμε  με την νέα δημοτική αρχή με ήθος και αξιοπρέπεια και αυτή η υγιής σχέση και συνεργασία θα γίνει στο φως χωρίς ύποπτες συναλλαγές και ανέντιμα ανταλλάγματα.

Κεντρικός και ύψιστος κοινός στόχος μας είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων των Δημοτών.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης  ΑΝΑΣΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΣΙΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ