Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Ι.Ε.Κ Ορεστιάδας

794

Από τα Ι.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ. – Ορεστιάδας ανακοινώνεται, ότι για το χειμερινό εξάμηνο του έτους κατάρτισης 2019 – 2020, θα λειτουργήσουν οι παρακάτω ειδικότητες:

  1. Τεχνικός Φαρμάκων Καλλυντικών & Παρεμφερών Προϊόντων  (α’εξ.)  είκοσι δύο (22) σπουδαστές-τριες.
  2. Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ (α’εξ.)  είκοσι δύο (22) σπουδαστές-τριες.
  3. Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής  (α’εξ.)  είκοσι δύο (22) σπουδαστές-τριες.

Δικαίωμα εγγραφής στο Α’ εξάμηνο κατάρτισης έχουν οι απόφοιτοι Λυκείου, καθώς και οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ, ΕΠΑ.Λ., ΤΕΕ Β’ Κύκλου Σπουδών, ανεξαρτήτου ορίου ηλικίας.

Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΙΕΚ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ  ΥΠΟΒΟΛΗΣ  ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι σπουδαστές-τριες οφείλουν να καταθέσουν από 02-09-2019 έως και 13-9-2019 στο ΙΕΚ  Ο.Α.Ε.Δ. Ορεστιάδας Κων/πόλεως 62  (Κτήριο ΟΑΕΔ) τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση Επιλογής (χορηγείται από το Ι.Ε.Κ.)
  2. Τίτλος Σπουδών: Απαιτείται φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου ή Πτυχίου ΕΠΑ.Λ , ΕΠΑ.Σ ή ΤΕΕ Β΄ Κύκλου. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η προσκόμιση του τίτλου σπουδών (απολυτηρίου ή πτυχίου), θα προσκομίζεται αποδεικτικό τίτλου σπουδών, που θα εκδίδεται από τη Σχολική Μονάδα αποφοίτησης του υποψηφίου και στο οποίο θα αναγράφεται ο τελικός βαθμός αποφοίτησης. [υποχρεωτικό].
  3. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας (Φωτοτυπία και των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. [υποχρεωτικό].
  4. Δικαιολογητικά προϋπηρεσίας σε συγκεκριμένο επάγγελμα και ειδικότητα (εάν υπάρχει)  Η απόδειξη της προϋπηρεσίας είναι στην αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου.
  1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, όταν πρόκειται για πολύτεκνο ή τρίτεκνο γονέα ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας ή μονογονεϊκής οικογένειας.

Από τα παραπάνω δικαιολογητικά υποχρεωτικά είναι το 1, 2, και 3.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στην Γραμματεία του ΙΕΚ  από 08:00 -14:00  καθημερινά  και στα τηλέφωνα 25520-23935 & 2552025716.

Για τις δράσεις μας επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook:

 https://www.facebook.com/iekoaedorestiada