ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: Η ελαφρότητα της «Κανονικότητας» των κυβερνητικών στελεχών με την συγκοινωνία της Σαμοθράκης

739

Με δελτίο τύπου το υπουργείο ναυτιλίας , σχεδόν πανηγυρίζοντας, ανακοίνωνε την άμεση λύση του προβλήματος της συγκοινωνίας του νησιού της Σαμοθράκης . Οι τοπικοί   κυβερνητικοί βουλευτές, με ξεχωριστά δελτία , έδειξαν  τον ενθουσιασμό τους για την άμεση ανταπόκριση  του υπουργού ,το οποίο  έφερε και εδώ την «κανονικότητα»!!!!

Η  ταλαιπωρία όμως  δυστυχώς συνεχίζεται , το Azores expess  έφτασε  αργά την νύχτα στο λιμάνι της Καμαριώτισσας  με εκατοντάδες επιβάτες , αλλά δεν κατάφερε να «δέσει» λόγω του μεγέθους του  και αναγκάστηκε να επιστέψει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το πρωί της 12ης Αυγούστου .

Οι  πανηγυρισμοί  για την αυτονόητη  υποχρέωση  της κυβέρνησης να λύνει προβλήματα, δείχνει την ελαφρότητα της δικής τους «κανονικότητας»  .

Το υπουργείο  ναυτιλίας και νησιωτικής  πολιτικής , οφείλει  σε συνεργασία  με το  υπουργείο εθνικής άμυνας  , να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα της συγκοινωνίας  του νησιού της Σαμοθράκης,  για να  σταματήσει  η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών, όπως και η δυσφήμιση η οποία έχει  καταστροφικά αποτελέσματα για την τοπική οικονομία .

Το ΥΕΝ  είναι αυτό που έχει την  ευθύνη της ολοκλήρωσης της μελέτης για την επέκταση του λιμανιού της Καμαριώτισσας  , όπως και την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων  για την εκτέλεση του έργου .

12-8-2019

Ν.Ε  ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ