Σαμοθράκη ώρα μηδέν: Σταματούν από αύριο οι μετακινήσεις οχημάτων

900

H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από τις 9/8/2019 μπορεί να εξασφαλίσει ΜΟΝΟ την μεταφορά επιβατών με το ΕΓ-ΔΡ ΖΕΦΥΡΟΣ που θα εκτελεί συνεχόμενα δρομολόγια προς και από Σαμοθράκη εφόσον επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Δίνεται προτεραιότητα στους επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια ενώ οι υπόλοιποι θα εξυπηρετηθούν με λίστα αναμονής. Ειδικές κατηγορίες επιβατών (ΑΜΕΑ, ασθενείς κλπ) θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει εξευρεθεί λύση για την μεταφορά των οχημάτων από την Παρασκευή 9/8/2019 και μετά. Παρακαλούνται οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια για οχήματα με αναχώρηση από Σαμοθράκη μέχρι την Κυριακή 11/8/2019 να φροντίσουν για την μεταφορά τους με το ΟΓ ΑΝΑΞ στο σημερινό δρομολόγιο των 20:00. Όσοι δεν διαθέτουν εισιτήρια μπορούν να εκδώσουν από το πρακτορείο της Σαμοθράκης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Πραγματοποιείται ήδη σύσκεψη στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας προκειμένου να αποκατασταθεί η συγκοινωνία της Σαμοθράκης μέχρι την επαναδρομολόγηση των πλοίων μας ΣΑΟΣ ΙΙ & ΣΑΟΝΗΣΟΣ.

Διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη εξυπηρέτησή του επιβατικού κοινού.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία σας.                  

Σαμοθράκη, 8 Αυγούστου 2019