Να ισχύσει για όλους ο αντικαπνιστικός νόμος λέει το “Σωματείο Καφέ-Μπαρ Εστίασης” Αλεξανδρούπολης

1007

Σαν Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων και κατόπιν των τελευταίων εξαγγελιών της κυβέρνησης σχετικά με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου , όπως και σε παλαιότερες δηλώσεις μας , δηλώνουμε υπέρ της τήρησης του νόμου καθολικά. Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει  να ελέγχουν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας όλους του χώρους που ορίζει ο νόμος και όχι μόνο τα καταστήματα εστίασης όπως γινόταν μέχρι σήμερα και όλο αυτό φυσικά για την σωστή ισορροπία και ισονομία της αγοράς .

Βέβαια ερχόμαστε ακόμα μία φορά  αντιμέτωποι σε μία πρωτοπορία ενός ακόμα  νόμου καθώς όταν ένας πελάτης παρανομήσει εντός των καταστημάτων μας δεχόμαστε εμείς βαρύτατα πρόστιμα σε αντίθεση με τον πελάτη.

Η πρότασή μας είναι ότι  θα πρέπει να έχουμε την υποχρέωση στα καταστήματα μας να φέρουμε την σωστή σήμανση και τα απαραίτητα διακριτικά που προβλέπονται από τον νόμο και μόνο αυτό. Να  τιμωρούμαστε  δέ μόνο όταν  δεν υπάρχουν αυτά.

Ο νόμος ισχύει για όλους τους χώρους και όχι μόνο για τους χώρους εστίασης.

Ο νόμος ισχύει για όλους τους πολίτες και όχι μόνο για τους καταστηματάρχες εστίασης.

Δεν μπορεί η εστίαση να ευθύνεται για ότι συμβαίνει στην χώρα…

 

Ο Πρόεδρος                                                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

Γεωργιάδης Νικόλαος                                                                               Γκουλής Σάββας