Νατάσα Γκαρά: “Ευχαριστώ όσους αναγνώρισαν τη δουλειά μου”

852
Φίλες και φίλοι,
 Τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ως ισχυρό πολιτικό και κοινωνικό πόλο του προοδευτικού κι αριστερού χώρου. Σήμερα καλούμαστε από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να θωρακίσουμε τα κοινωνικά κεκτημένα και τις αναπτυξιακές προοπτικές που πέτυχε η κυβέρνησή μας τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε περήφανοι και περήφανες για τα επιτεύγματα της διακυβέρνησής μας σε αρκετούς τομείς, παρά τα λάθη ή τις καθυστερήσεις. Αξιοποιώντας την εμπειρία μας, αλλά και το στρατηγικό μας σχέδιο για τη στήριξη της κοινωνίας, την ανάπτυξη της οικονομίας και τη στήριξη της εργασίας, θα συμβάλλουμε παραγωγικά στην πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας.
  Στον Νομό Έβρου πετύχαμε αρκετά μικρά και μεγάλα, ενώ έχουμε δρομολογήσει την υλοποίηση έργων και αναπτυξιακών προγραμμάτων. Το ικανοποιητικό εκλογικό αποτέλεσμα στον Έβρο, δημιουργεί τις απαιτήσεις για μία μαχητική αντιπολίτευση. Ισχυροποιεί τη θέση μας για να δυναμώσουμε τη φωνή του Έβρου, να διεκδικήσουμε δυναμικά προτάσεις ή να αποτρέψουμε αντιλαϊκές πολιτικές.
  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες μου που αναγνώρισαν τη στάση και τη δουλειά μου την προηγούμενη τετραετία και με τίμησαν εκ νέου με την ψήφο τους, προκειμένου να εκπροσωπήσω τους Εβρίτες στη Βουλή.
   Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους συνεργάτες και τους φίλους μου που στήριξαν και ενίσχυσαν τον έντιμο και καθαρό εκλογικό αγώνα μας σε ένα αρκετά δύσκολο περιβάλλον.
   Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο της εβρίτικης κοινωνίας για τη στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια στις μεγάλες κοινοβουλευτικές μάχες που δόθηκαν κι από έμενα και συλλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Παραμένω στο πλαίσιο αυτό πολιτικά ενεργή και συνεχίζω να αγωνίζομαι για την κοινωνική δικαιοσύνη και την ανάπτυξη στον Νομό μας και στη χώρα.
Νατάσα Γκαρά