Καινοτομία στο SMS Marketing για εκλογές από την Intergo Telecom

1005

Κάθε πολιτικός και γενικότερα οποιοσδήποτε ασκεί το δικαίωμα τού εκλέγεσθαι, οφείλει να βρίσκεται διαρκώς και έξυπνα σε προσωποποιημένη επαφή με τους ψηφοφόρους και υποστηρικτές του.

Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και σημαντικό εργαλείο μιας επιτυχημένης καμπάνιας για τη μαζική αποστολή μηνυμάτων πριν τις οποιεσδήποτε εκλογές, αλλά και κατά τη διάρκεια της θητείας ενός πολιτικού, είναι τα προεκλογικά SMS. Το κορυφαίο αυτό εργαλείο είναι απαραίτητο για κάθε υποψήφιο/πολιτευόμενο που θέλει να «πουλήσει» έξυπνα τον εαυτό του, ώστε να έρθει σε επαφή με τους υποστηρικτές του, να τους ενημερώσει για το πρόγραμμά του, για εκδηλώσεις του, δράσεις ή εθελοντικές συμμετοχές, να τους υπενθυμίσει τη ψηφοφορία, ποια είναι τα επόμενα του βήματα και να τους στείλει ευχές.

Τη λύση έρχεται να σας προσφέρει η υπηρεσία SMS.to, που φτιάχτηκε από την Κυπριακή  εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας Intergo Telecom Ltd και από τους πρώτους μήνες λειτουργίας της έχει ξεπεράσει τις 2000 εγγραφές κερδίζοντας την εμπιστοσύνη πολλών εταιριών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Το SMS.to είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα πύλης SMS Marketing και SMS API που προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακής επικοινωνίας Omni-Channel σε επιχειρήσεις.

Αυτό περιλαμβάνει μια εξελιγμένη πλατφόρμα SMS Marketing, OTP (One time passwords), 2 Way SMS, 2FA (2 Factor Authentication), ειδοποιήσεις και Viber Messaging.

Ο Διευθυντής της εταιρείας Μάριος Ιταλός έχει αναφέρει ειδικά: «Η αποστολή μας είναι να απλοποιηθούν οι επικοινωνίες των επιχειρήσεων, ξεπερνώντας το παλιό τηλεπικοινωνιακό μοντέλο των μακρών διαπραγματεύσεων και διαδικασιών και επιτρέποντας μια γρήγορη και αποτελεσματική μετάβαση στη στρατηγική της αγοράς μέσω των ισχυρών πλατφόρμων ιστού.

Προσφέρουμε συνδέσμους καταμέτρησης ποσού κλικ των συνδέσμων για να είστε σίγουροι πόσοι από τους μελλοντικούς σας ψηφοφόρους είδαν τις ευχές, ανακοινώσεις ή ειδοποιήσεις σας.

Ένας από τους υποχρεωτικούς κανονισμούς που εφαρμόζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, GDPR, που έχει επιφέρει μία σειρά από σημαντικές αλλαγές στο νομικό πλαίσιο προστασίας των δεδομένων και, ως εκ τούτου, στον τρόπο επικοινωνίας με εκλογικά SMS.

Το SMS.to συμμορφώνεται με αυτόν τον κανονισμό και τον τηρεί πιστά καθ’ όλη τη διάρκεια αποστολής μαζικών μηνυμάτων. Μετά την εφαρμογή του κανονισμού, όσοι στέλνουν SMS ενδέχεται να χρειάζονται την συναίνεση του παραλήπτη κι ο τελευταίος πρέπει να έχει την δυνατότητα διαγραφής από κάποια λίστα.

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως κάποιος υποψήφιος δεν μπορεί να στέλνει ανεξέλεγκτα εκλογικά SMS σε μεγάλες ομάδες παραληπτών. Το θετικό στοιχείο είναι πως το κάθε μήνυμα SMS έχει αυξημένη επικοινωνιακή δύναμη, καθώς ο παραλήπτης ζήτησε την αποστολή του ή συναίνεσε σε αυτήν.

Επιπλέον η εταιρία προσφέρει:

  • Price Match Promise για υφιστάμενες τιμές για αποστολή σε Κύπρο και Ελλάδα και ανταγωνιστικές τιμές διεθνώς
  • Αυτόματη διαχείρισηOpt-outs και STOPSMS για συμβατότητα με GDPR και νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων (Toll Free Numbers, Shortlinks)

·         Δυνατότητα σύγκρισης μηνυμάτων με tracking url’s (Α/Β testing) για επιλογή του πιο αποδοτικού κειμένου κατά τη διάρκεια της καμπάνιας σας.

  • Διαχείριση επαφών και λιστών
  • Διαφάνεια στα reports με αναλυτική αναφορά μετά από κάθε αποστολή
  • Καθαρισμός Βάσεων δεδομένων με υπηρεσία HLR (αφαιρεί τους νεκρούς αριθμούς)
  • Ισχυρό SMS HTTP Rest API για σύνδεση με το δικό σας λογισμικό, CRM, ERP για αποστολή sms notifications κ.λ.π.
  • Προσωποποίηση μέχρι και 5 δυναμικούς χαρακτήρες

Η εταιρεία Intergo Telecom είναι πλήρως αδειοδοτημένη εταιρεία ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Κύπρο μέσω του ΓΕΡΗΕΤ .Η εταιρεία πιστεύει και επενδύει στην καινοτομία έτσι  όλα τα κέρδη επανεπενδύονται για την βελτίωση και ανάπτυξη των προϊόντων για αύξηση του οφέλους των εταιρειών που συνεργάζεται σήμερα.

Εταιρείες οι οποίες σήμερα αποστέλλουν sms μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία στο 700 700 15 ή στο sales@sms.to για να πάρουν προσφορά ή να πραγματοποιήσουν μια εγγραφή στο sms.to για μία δωρεάν δοκιμή της πλατφόρμας.

Στους επόμενους μήνες αναμένονται βελτιωμένες δυνατότητες αποστολής μηνυμάτων, την προσθήκη του Viber Messaging, περισσότερη πληροφορία και δυνατότητες για sms marketing καθώς και την λειτουργία 2-way SMS για πραγματοποίηση αμφίδρομων επικοινωνιών με τους πελάτες καθώς και ταχεία διείσδυση στην αγορά της Ευρώπης!