Έσπασε το ρεκόρ 92χρονος υποψήφιος στο Διδυμότειχο! Αν μη τι άλλο το λέει η καρδιά του!

4848

Με το συνδυασμό του Θεόδωρου Σκίνδρη κατεβαίνει στις επερχόμενες εκλογές ο κ. Νικόλαος Καραγιαννάκης, ετών 92 παρακαλούμε!

Με όλη σχεδόν την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας στην πλάτη του, πήρε την απόφαση και.. το μπαστούνι του με διάθεση να σταθεί στο πλευρό του κ. Σκίνδρη και να διεκδικήσει μια θέση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Διδυμοτείχου.

Αφού έζησε τον αιματηρό εμφύλιο και ατελείωτα χρόνια στα ανθρακορυχεία του Βελγίου ως μετανάστης, σιγά μη … “μασούσε” να θέσει υποψηφιότητα στο Δήμο.

Εννοείται πως ο τομέας που θα ασχοληθεί ο κ. Νίκος, θα είναι η καλυτέρευση των συνθηκών ποιότητας ζωής για τα άτομα τρίτης ηλικίας του Δήμου Διδυμοτείχου.

Με μια πρόχειρη έρευνα που κάναμε, πρόκειται για τον γηραιότερο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην Ελλάδα! Το πρώτο ρεκόρ λοιπόν έσπασε ήδη…

Το μύνημα του Θ. Σκίνδρη για την υποψηφιότητα του κ. Νίκου:

“Εδώ είναι όλη η ιστορία, η τιμιότητα, η θέληση για αγώνα. H δίψα για ένα καλύτερο αύριο δεν σβήνει ποτέ. Και αν ο πρωθυπουργός κατέβασε 90 χρονών στις Ευρωεκλογές εμείς είμαστε πιο μπροστά με τον αγωνιστή κύριο Νίκο στα 92 του χρόνια.”