Έβρος: Άξιζε η … καταδίωξη! Φουλ στην παρανομία οι δύο συλληφθέντες!

1613

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί κατηγορούμενοι για πλαστογραφία, παράβαση του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών, του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για παραβίαση περιορισμών διαμονής κατά περίπτωση

Συνελήφθησαν την 22-3-2019 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία, παράβαση του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών, του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για παραβίαση περιορισμών διαμονής κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, χθες το πρωί,  σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 30χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 24χρονος, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Λίγο πιο κάτω το όχημα τελικά ακινητοποιήθηκε, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στο εσωτερικό του μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και στην κατοχή του 24χρονου ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 24 εκατοστών. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας, ενώ η πινακίδα κυκλοφορίας του είχε αφαιρεθεί από αστυνομική υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος επιπλέον παραβίασε τους περιοριστικούς όρους διαμονής που του είχαν επιβληθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές.  

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, το μαχαίρι, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας και μία πινακίδα κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.