Ορεστιάδα: Παραστάσεις το Σαββατοκύριακο στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ

1373

Μετά την επιτυχία του περασμένου Σαββατοκύριακου και την τεράστια ανταπόκριση του κοινού που γέμισε το θέατρο επί δύο μέρες, τα παιδιά της δεύτερης Εφηβικής Ομάδας (μαθητές λυκείου) του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ αποφάσισαν να επαναλάβουν την παράστασή τους για μία ακόμη – τελευταία – φορά.
Έτσι, για όσους δεν πρόλαβαν, για όσους δεν μπόρεσαν, για όσους δεν χώρεσαν και για όσους θέλουν να απολαύσουν ξανά το αριστουργηματικό έργο του Αντουάν Ντε Σεντ Εξιπερί «Ο Μικρός Πρίγκιπας», η έκτακτη τελευταία παράσταση θα δοθεί αυτό το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.
Πρόκειται για ένα έργο πάνω στο οποίο τα παιδιά ενέσκυψαν με προσοχή, αγάπη και σεβασμό. Μία δημιουργική προσπάθεια εφήβων που  δούλεψαν ομαδικά ανακαλύπτοντας και αξιοποιώντας τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες.
Παίζουν (αλφαβητικά):
Αργυρίου Ευαγγελία, Ζαβράκης Ζήσης, Ζιώλγα Εμμανουέλα, Καζαντζή Αναστασία, Καπτσίκα Ελένη, Καραθανάση Χρύσα, Κύρκου Βασιλική, Μέτογλου Γιώργος, Μπαρώνης Αποστόλης, Νεμτσίδη Άννα, Νικοπούλου Πέγκυ.
Σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια, χορογραφίες: Άκης Τσονίδης
Υπεύθυνος τμήματος, σκηνικά, κοστούμια: Νίκος Πατούνας
Εικονογράφηση αφίσας: Ζήσης Ζαβράκης

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει με την νέα stand-up comedy παράστασή του, η οποία έχει τον τίτλο «Τάιμινγκ».

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, στις 9 το βράδυ, στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος, ακούραστος κι ευρηματικός: Εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας. Δημιουργός του Comedy Club, της πρώτης stand-up comedy ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ.
Ε, μοιραία ξέρει πότε είναι το σωστό «Τάιμινγκ» για το καθετί.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Χατζηπαύλου κλείνει τον κύκλο του «Σχεδόν Σαράντα», της 3ης solo παράστασης που ήταν sold out για τέσσερις χρονιές όπου κι αν παίχτηκε, κι ανοίγει έναν καινούριο.
Η σωστή στιγμή: Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή η παράσταση stand-up κωμωδίας έχει στόχο να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της!