Σουφλί: Η Ελληνίδα ηθοποιός που έλαμψε στα Oscars και στα λαμπερά πάρτι

1886

Στην παραμυθένια λάμψη της 91ης Τελετής Απονομής των βραβείων Oscars, βρέθηκε και έλαμψε με την παρουσία της, η Δέσποινα Μοίρου. Η Ελληνίδα ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια κάνει διεθνή καριέρα στο Χόλιγουντ, πρωταγωνιστώντας σε πολλές ταινίες, σίριαλ στο Netflix αλλά και στο Amazon, ήταν στη λίστα με τους υψηλούς προσκεκλημένους.

Μετά το τέλος της λαμπερής βραδιάς, συνοδευόμενη από τον μάνατζέρ της, έδωσε το παρών της, και στο πάρτι του Vanity Fair, που είναι ότι πιο high τις μέρες των Oscars, αλλά και στο πάρτι του Elton John, όπου φιγουράρουν, όλοι οι μεγάλοι και βραβευμένοι νικητές. Επιλέγοντας δύο εντυπωσιακές τουαλέτες, μία Dolce Gabbana και Roberto Cavalli, η Δέσποινα Μοίρου, έκλεψε την παράσταση και τράβηξε πάνω της, όλα τα βλέμματα.

Καθόλη την διάρκεια των parties, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τη Lady Gaga και να τη συγχαρεί, άλλωστε οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από δύο χρόνια , σε αντίστοιχο οσκαρικό πάρτι, και έκτοτε διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να μην συγχαρεί και τον Spike Lee, έναν σκηνοθέτη που θαυμάζει, και έχει γνωρίσει μέσα από τον διευθυντή φωτογραφίας του, Thoma Maddox, με τον οποίο έκανε πρόσφατα γυρίσματα, για τη σειρά του On my Block για τοNetflix. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τον κολλητό της φίλο, Ράμι Μάλεκ, του οποίου είχε προβλέψει τη νίκη του, βάζοντας στοίχημα χρηματικό, με γνωστό ατζέντη του Χόλιγουντ, το οποίο και κέρδισε.

Το κλου της βραδιάς, ήταν η παρέα με την διάσημη κωμικό, Μελίσσα Μακάρθι, που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον όλων, που θέλησαν να κάτσουν λίγο στο τραπέζι τους, για να πάρουν μία γεύση από γερό χιούμορ.