Γιαννακίδης για Μητσοτάκη: Εξήγγειλε το έργο Φυσ. Αερίου που υλοποιεί η κυβέρνηση !

369

Την κατηγορία ότι ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε από την Ξάνθη έργο που υλοποιεί ήδη η κυβέρνηση εξαπολύει ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Σε ανάρτησή του, μετά τις ανακοινώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την ομιλία του στην Ξάνθη και τις  αναρτήσεις σχετικής μπροσούρας από τα στελέχη της ΝΔ για επέκταση του φυσικού αερίου στην Περιφέρεια ΑΜΘ,  υπενθυμίζει ότι η επέκταση του δικτύου στις 6 πρωτεύουσες της Θράκης είναι πολιτική απόφαση της κυβέρνησης που υλοποιείται ήδη από τη ΔΕΔΔΑ και βρίσκεται σε φάση δημοπράτησης Παράλληλα, σημειώνει ότι  το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης -όπως είχε ανακοινώσει από τη Δράμα πρόσφατα- θα προχωρήσει στην επέκταση του φυσικού αντικειμένου του έργου αν χρειαστεί, για να καλυφθούν πιθανές ανάγκες χρηματοδότησης στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανάρτηση Γιαννακίδη:

Πληροφορούμαι ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ εξήγγειλε από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στις πόλεις της περιφέρειας Α.Μ.Θ. Δεν μας προκαλεί έκπληξη ότι για άλλη μια φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαγγέλλει ένα έργο που υλοποιεί ήδη η κυβέρνηση.

Tο έργο της επέκτασης του φυσικού αερίου στις 6 πόλεις υλοποιείται από τη Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου και είναι σε φάση δημοπράτησης. Από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομίας έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι θα προχωρήσουμε σε επέκταση του φυσικού αντικειμένου αν χρειαστεί, για την επέκταση του έργου.

xanthi2.gr