Για 5 μέρες το Σουφλί θα γεμίσει παιδιά από 5 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

1247

Αντιπρόσωποι από πέντε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα βρίσκονται στο Σουφλί, από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και μέχρι την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2019 για να πραγματοποιήσουν δράσεις στα πλαίσια της συνεργασίας τους με το Γυμνάσιο Σουφλίου.

Πρόκειται για δέκα εκπαιδευτικούς και 14 μαθητές από την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πολωνία και την Κροατία που μαζί με την παιδαγωγική ομάδα και τους μαθητές του Γυμνασίου Σουφλίου υλοποιούν για δεύτερη χρονιά φέτος πολυμερή σύμπραξη Erasmus+ με τίτλο “Οn the move” και θέμα την κίνηση και την υγιεινή διατροφή.

Η επίσκεψη στο Σουφλί ξεκινάει τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 9.30 το πρωί με την τελετή υποδοχής στο Δημαρχείο Σουφλίου και συνεχίζεται με δράσεις στο σχολείο κι επισκέψεις στην ευρύτερη περιοχή με κύριο θέμα τη κίνηση και το χορό.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στις 11 το πρωί θα γίνει στο γυμναστήριο του Γυμνασίου Σουφλίου παρουσίαση των παραδοσιακών χορών απ όλες τις χώρες, καθώς και της κοινής χορογραφίας του προγράμματος και θα ακολουθήσει χορός με συμμετοχή απ όλους τους μαθητές του σχολείου κι αποχαιρετιστήρια γιορτή.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κανάρη Ελένη τηλ. 6944360442

On the move

Mascot Moovic