Ο κ. Δημήτριος Ζυγερίδης ζητάει απαντήσεις για τα δικαιούμενα της Αισύμης

1355

Σε ανάρτηση του σε κοινωνικό δίκτυο ο κ. Δημήτριος Ζυγερίδης, γνωστός για την ενεργή συμμετοχή του σε όσα αφορούν την Αισύμη, καταθέτει τις απορίες και τους προβληματισμούς του για τον παραμελισμό της Αισύμης. Διαβάστε τι λέει:

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες στον Πολιτιστικό σύλλογο Αισύμης με απουσία θεσμικών του χωριού.

Ενδεχομένως μονόπλευρα προσκεκλημμένοι οι 2 υποψήφιοι Καζάκος Γιώργος (απών) και Αναστασιάδης Τάσος (παρών) που ευελπιστούμε να διεκδικήσουν τα δικαιούμενα του χωριού στο μέλλον.

Επειδή η περίοδος είναι προεκλογική και η Αισύμη έχει εγγεγραμμένους περί τους 800 ψηφοφόρους και καμιά 2-3 χιλιάδες στην Αλεξ/πολη ίσως οι παρατάξεις των έταιρων υποψηφίων να έπρεπε να είναι σε εγρήγορση ώστε να ήταν παρόντες.

Παραυτά τώρα είναι το χρονικό σημείο που θα πρέπει να μας εξηγήσουν οι υπεύθυνοι γιατί ενώ η Αισύμη δικαιούται χιλιάδες ευρώ από τις ανεμογεννήτριες δεν έχει πάρει σχεδόν τίποτα. Γιατί ενώ από το φράγμα της (ναι σωστά με χωράφια από το χωριό έγινε) υδροδοτείται όλη περιφέρεια οι μόνιμοι κάτοικοι πληρώνουν ακόμα λογαριασμούς νερού; Γιατί λεηλατείται σιγά σιγά -βλέπε κλοπές από το γήπεδο (το μόνο με χλοοτάπητα)- κανείς δεν μιλάει.

Γιατί, γιατί ….Ας έρθει κάποιος από τους υποψήφιους ή από το Δήμο να μας εξηγήσει με έγγραφα για τα χρήματα που ποτέ δεν μας πιστώθηκαν και νομίζω πως με την δημόσια τοποθέτησή και δεσμευσή τους πως αυτά θα τοποθετηθούν και θα αντληθούν στο χωριό όχι στο μέλλον το απώτερο αλλά το άμεσο και όχι με συνομιλίες μυστικές αλλά δημόσιες και τίμιες θα κερδίσει και την εμπιστοσύνη αλλά και ενδεχομένως και την εύνοια του εκλογικού σώματος των προαναφερθέντων αριθμών ψήφων.

Περιμένουμε επισκέψεις τοποθετήσεις εξηγήσεις, φτάνει η αναμονή, εξαντλήθηκε η υπομονή και το κείμενο απευθύνεται σε όσους νομίζουν ότι θα βοηθήσουν, οι υπόλοιποι είναι λίγοι πολιτικά για την Αισύμη.

Χωριό ζω συμμετέχω αποφασίζω. Δημήτριος Ζυγερίδης