Η νικήτρια ομάδα καρναβαλιστών του Τσικνομπουρμπούλη 2019

1954

Με την επιτυχημένη λήξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων ‘’ΤΣΙΚΝΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣ 2019’’, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην πόλη της Ορεστιάδας.

Πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους 3.200 καρναβαλιστές που συμμετείχαν στην παρέλαση και με τις ευφάνταστες στολές τους και τη θετική τους διάθεση μας θύμισαν πως ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, στην ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομοτηνής ”Trel@cademy.kom και στον Καρναβαλικό Εκδρομικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Φερών που ήρθαν για να συμμετέχουν μαζί μας από μακριά.

Η ομάδα που ξεχώρισε φέτος και πήρε το πρώτο βραβείο ήταν η “ΤουτανΧΑΜΟΣ” από το Εργαστήρι Πολιτισμού Ν. Ορεστιάδας ”Το Γέννημα’’.

Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή διασκέδαση στην εκπροσώπηση του Δήμου μας στο καρναβάλι της Κομοτηνής. Ευχαριστούμε τον δικό μας Πέτρο Πολυχρονίδη που με τη σημαντική συμβολή του στη παρουσίαση της εκδήλωσης κατάφερε να εκτοξεύσει στα ύψη το κέφι όλων.

Ειδικότερα ευχαριστούμε, τις Υπηρεσίες του Δήμου, τους Πολιτιστικούς – Αθλητικούς Ομίλους, Συλλόγους, Ιδιώτες και Φορείς, την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, τη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ορεστιάδας, τους χορηγούς μας, όπως και τους χορηγούς επικοινωνίας, την κριτική επιτροπή και τους εθελοντές που βοήθησαν στην ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δημότες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής καθώς και στους επισκέπτες που αγκάλιασαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.

Ευελπιστούμε να σταθείτε αρωγοί δίπλα μας και σε επόμενες δράσεις της ΔΗΚΕΠΑΟ.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ

Αρχοντίδης Αρχοντής