26 χρόνια προσφοράς γιόρτασε ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης»

767

Με ήχους Θράκης και εκατοντάδες κόσμου πλημμύρισε το Σαββατόβραδο της 16ης Φεβρουαρίου 2019, η αίθουσα Theatro του πάρκου Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη, όπου ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης» γιόρτασε με ένα μεγάλο χορό τα 26 χρόνια προσφοράς του στον Πολιτισμό, την Κοινωνία και την Οικονομία της Αλεξανδρούπολης και της ευρύτερης περιοχής.

Δεκάδες γυναίκες του χορευτικού μας και όχι μόνο, παρουσίασαν στην έναρξη της επετειακής βραδιάς το μοναδικό Πετρωτιώτικο χορό «Ράντου», που αποτελεί και τη χαρακτηριστικότερη πολιτιστική χορευτική ταυτότητα των Πετρωτών.

Το παραδοσιακό γλέντι κράτησε έως αργά, με την πίστα να μην αδειάζει ποτέ…! χάριν του μουσικού σχήματος του Νίκου Ζαπάρτα και των αξιέπαινων μουσικών του – Βαγγέλης Κατσουλίδης, Γιώργος Μπεζιργιαννίδης, Ντίνος Βασιλειάδης, Δημήτρης Μπουζαμάνης, Τόλης Βαργιαμίδης.

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπατριώτες μας και το χορευτικό μας συγκρότημα με το χοροδιδάσκαλο Στράτο Μπεζιργιαννίδη, που δήλωσαν βροντερό παρόν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο π.Βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Αλεξανδρούπολης Χρήστος Γερακόπουλος, Κυριάκος Αετόπουλος και Ελένη Ιντζεπελίδου, η Δημοτική Σύμβουλος και υποψ. Δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου, ο π.Διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ Έβρου Στρατηγός Παναγιώτης Φαραντάτος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και υποψ. Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης με πολυπληθή ομάδα συνεργατών του, η π.Πρόεδρος και ο π.Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αλεξανδρούπολης Όλγα Βρετοπούλου και Παντελής Καλυμνιός αντίστοιχα, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) Αθανάσιος Στράτος, το Μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων (Π.Ο.Θ.Σ.) Γιάννης Τάκας, το Επίτιμο Μέλος του συλλόγου μας Πασχάλης Λιγούδης.

Ιδιαίτερη τιμή για εμάς, αποτέλεσε η παρουσία πολλών εκπροσώπων διακεκριμένων πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων της περιοχής:

Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών «Ακρίτες», Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών «Ο Έβρος», Πολιτιστικός Σύλλογος Απαλού «Ο Φάρος»,  Πολιτιστικός Σύλλογος «Ανατολική Ρωμυλία» Έβρου, Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών Έβρου «Ο Μίνωας», Πολιτιστικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης «Ritmo De Arte», Πολιτιστικός Σύλλογος Ολιστικής Προσέγγισης στη Ζωή «Ευ Ζην», Σύλλογος Ιστορικής Μνήμης & Μουσικής Παράδοσης «Φωνές της Θράκης», Αθλητικός-Πολιτιστικός Σύλλογος «Φοίνικας» Αλεξανδρούπολης, Κυνολογικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης «Περίτας», Πολιτιστικός Σύλλογος Αγνάντιας «Άγιος Γεώργιος», Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμιωτών Αλεξανδρούπολης, Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφικιωτών Αλεξανδρούπολης «Το Λιλή-Κωστή».

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας: Αγροτικά Μηχανήματα «Καραγκιοζίδης Σκαρλάτος», Αντωνιάδης Α.-«Ροδοσταλίς» και Άνθη-Φυτά «Γιαννάκης» για τα υπέροχα τριαντάφυλλα σε όλες τις γυναικείες παρουσίες της βραδιάς! Επίσης, στη διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Διασκεδάσεων Theatro (Πάρκο Αλτιναλμάζη), για την άριστη συνεργασία και την ποιοτική εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων μας.

Ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που δημοσίευσαν/ανακοίνωσαν τα δελτία τύπου μας, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην άμεση ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για συμμετοχή στην επετειακή μας εκδήλωση. Ιδιαίτερα δε, τον Γιάννη Ναλμπάντη (Maximum Fm 93,6) για το εξαιρετικό φωτορεπορτάζ της βραδιάς!