Αρχική in Ορεστιάδα in Νέα Ενδιαφέρουσα κοπή πίτας σήμερα στη Ν. Βύσσα από το Σύλλογο Γυναικών

Ενδιαφέρουσα κοπή πίτας σήμερα στη Ν. Βύσσα από το Σύλλογο Γυναικών

1148

 

Στα πλαίσια κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Ν. Βύσσας θα υλοποιηθεί ομιλία με θέμα:
“Η σύγχρονη οικογένεια, οι προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η εμπλοκή των παππούδων κι ο επαναπροσδιρισμός των ορίων μεταξύ των μελών της” απο την ψυχολόγο Γιαντσίδου Βασιλική η οποία είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει κάνει ειδίκευση στη Σχολική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2015.
Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορα αντικείμενα που αφορούν στο οικογενειακό πλαίσιο όπως η διαχείριση των συγκρούσεων και στρεσογόνων καταστάσεων όπως η απώλεια και το πένθος.
Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στη διαχείριση παιδιών με διαταραχές αυτιστικού φάσματος, σύνδρομο Down, αυτισμό και μαθησιακές δυσκολίες. 


Έχει εργαστεί σε κέντρο πρόληψης και προσωπικής ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη, την Πυξίδα, σε ειδικό Νηπιαγωγείο και έχει κάνει εθελοντισμό στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ορεστιάδας.
Διοργανώνει μαζί με την Αφροδίτη Παπαδοπουλου Σχολή Γονέων στο 1ο Νηπιαγωγείο Ορεστιάδας και συμμετέχει εθελοντικά στο Σώμα Ελληνίδων Οδηγών. Προετοιμάζεται να ανοίξει το δικό της χώρο στη Νέα Ορεστιάδα για θεραπεία παιδιών και ενηλίκων, συμβουλευτική ζεύγους και οικογένειας.


Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ