Παρουσίαση του βιβλίου του Αρχιμ. Απόστολου Καβαλιώτη που έτυχε μεγάλης αναγνώρισης

813

Μία ξεχωριστή και απόλυτα ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2019, με την παρουσίαση του βιβλίου του Αρχιμ. Απόστολου Καβαλιώτη,  «Η ψυχική ανθεκτικότητα των γονέων με παιδιά με αυτισμό» από τις εκδόσεις Παπαζήση.

 

Ο π. Απόστολος Καβαλιώτης , ως γνωστόν διακονεί στην Ιερά Μητρόπολή μας, έχει να παρουσιάσει πλούσιο συγγραφικό έργο, κυρίως, με θέματα που αφορούν την ειδική αγωγή και το νέο του βιβλίο έτυχε μεγάλης  αποδοχής και αναγνώρισης, με το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ να προχωρά σε μια μοναδική εκδήλωση – παρουσίαση του, με εκλεκτούς  ομιλητές, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το περιεχόμενο του βιβλίου.
Στην παρουσίαση, η οποία διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες, παραβρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την διαρκή και εντατική προσπάθεια του πατρός Αποστόλου για ένα τόσο σοβαρό κοινωνικό θέμα, παράλληλα με την συνέπεια που επιδεικνύει στις «υποχρεώσεις» του στην ενορία του Αγίου Νικολάου Φερών. Σχετικά με την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου σημείωσε: «Η πρωτοβουλία μιας  από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στο χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού, αποδεικνύει το πόσο σημαντικό είναι το επιστημονικού περιεχομένου νέο βιβλίο του αρχιμανδρίτη μας. Ήταν μία εκδήλωση αντάξια ενός θέματος που απασχολεί πάρα πολλές οικογένειες στην χώρα μας».
Η εκδήλωση προβλήθηκε ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΙΑΝΟΥ, www.ianos.gr και μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.
Ειδικές τιμές για ένστολους !!!
Για το βιβλίο του πατρός Απόστολου Καβαλιώτη μίλησαν:
Σταυρούλα Πολυχρονοπούλου καθ. Ειδικής Αγωγής του ΕΚΠΑ
Δημήτρης Παπανδρέου πρέσβης-προσωπάρχης του Υπουργείου εξωτερικών
Άννα Διαμαντοπούλου πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Βασίλης Καραμητσάνης πρόεδρος του ΔΣ της Λυρικής Σκηνής-πρ. εθνικός συντονιστής της ευρωπαϊκής ημέρας ατόμων με αναπηρία
Γιάννα Δεσποτοπούλου πρόεδρος των παγκόσμιων αγώνων Special Olympics  Αθήνα 2011
Δημήτρης Νικόλσκυ πρόεδρος  της επιτροπής για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία του συμβουλίου της Ευρώπης
Την εκδήλωση συντόνιζε η δημοσιογράφος του Αντέννα, Μαρία Σαράφογλου.

Ερμήνευσε  ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης.