Ορεστιάδα: Η θεατρική κωμωδία «Ειδήσεις είναι θα περάσουν», έρχεται στον ΔΙΟΝΥΣΟ

707

Η θεατρική κωμωδία «Ειδήσεις είναι θα περάσουν» με την υπογραφή του Λευτέρη Ελευθερίου έρχεται στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, στη Νέα Ορεστιάδα

«Ειδήσεις είναι, θα περάσουν»… Ωραίο δεν ακούγεται; Ειδήσεις… Είτε ευχάριστες, είτε δυσάρεστες, δείχνουν την πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας. Και όταν μεταφέρονται στο θέατρο τις περισσότερες φορές προσφέρουν στιγμές γέλιου!

Η κοινωνική κωμωδία με την υπογραφή του Λευτέρη Ελευθερίου, του Γιώργου Φειδά και του Μάριου Ντερτέ έρχεται στη Νέα Ορεστιάδας και συγκεκριμένα στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στις 8 το βράδυ.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Βλέπουμε τις ζωές:
Ενός άντρα εθισμένου στους οικονομικούς όρους ο οποίος, αδιαφορώντας για την προσωπική του ζωή και ευτυχία, αποχαυνώνεται παρακολουθώντας συνεχώς δελτία ειδήσεων.
Ενός μετανάστη που πουλάει τριαντάφυλλα και δείχνει πως παρά την καταγωγή του, το χρώμα της επιδερμίδας του και τις προσβολές που δέχεται καθημερινά κρύβει μέσα του μια ψυχή που αισθάνεται, αγαπά και πονάει.
Ενός Ρώσου κατασκόπου ο οποίος με το δικό του αστείο τρόπο επιχειρεί ανώφελα να κατανοήσει την ελληνική νοοτροπία.
Μας νεαρής Ρωσίδας η οποία παρότι ταξίδεψε στην Ελλάδα προς αναζήτηση μια καλύτερης τύχης, αναγκάστηκε να πουλήσει το κορμί της και να ψιθυρίζει τώρα στα κακόβουλα σχόλια των άλλων ανθρώπων: «Ντρέπομαι»
Ενός πρώην μεγάλου ονόματος της πίστας που έζησε το όνειρό του και τώρα λέει τις μεγαλύτερες αλήθειες.

Σκηνοθεσία: Μάριος Ντερντές
Παίζουν (αλφαβητικά): Αναστασία Παντούση, Άρης Τσάπης, Γιάννης Φραγκίσκος

Γενική είσοδος: 12€ | Προπώληση 8€ | ΑΜΕΑ ΔΩΡΕΑΝ
Προπώληση: Βιβλιοπωλείο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ
Πληροφορίες: 6987117632.