Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους με τη δημοσκόπηση του inevros

1694

Πιστεύει κανείς ότι μετά από αυτή τη δημοσκόπηση, όποια κι αν είναι τα πρώτα ονόματα, θα βγουν στις πλατείες να πανηγυρίσουν; Πλάκα θα χει!

Οι παράγοντες λοιπόν που επηρεάζουν το συγκεκριμένο γκάλοπ είναι τόσοι πολλοί που θα μιλάμε μέρες γι’ αυτούς. Εμείς το μόνο που κάναμε είναι να δώσουμε μια τίμια, καθαρή και ανώνυμη ευκαιρία στους αναγνώστες μας να συμμετάσχουν στο γκάλοπ που οργανώσαμε. Όποιος θέλει το βλέπει έτσι…

Αυτό που έχουμε να πούμε επίσης είναι ότι, ο καθένας μπορεί να ψηφίσει μια φορά από μια ip στο συγκεκριμένο γκάλοπ (όπως γίνεται σε όλα τα τίμια γκάλοπ, που γίνονται καθημερινά στο διαδίκτυο). Δεν μπορεί ο ίδιος δηλαδή να ψηφίσει πολλές φορές. Μακάρι δηλαδή, γιατί θα είχαμε πιάσει το CNN σε views!!!

Αν τώρα κάποιοι υποψήφιοι σκέφτηκαν πονηρά και πήραν τηλέφωνο στα ξαδέρφια τους στην Αλάσκα και στη Μαδαγασκάρη, ώστε να συμμετάσχουν στο γκάλοπ του inevros, θα το θεωρήσουμε τιμή μας να επηρεάζουμε τόσο πολύ την κοινή γνώμη του Έβρου. Αν υπάρχουν επίσης υποψήφιοι που καταπόνησαν τόσο πολύ τα επιτελεία τους, που με την ψήφο τους στο γκάλοπ έπαθαν τενοντίτιδα, τι να πούμε πάλι. Δε θέλουμε να το πιστέψουμε ούτε αυτό..

Και για να μη νομίσετε ότι τρώμε κουτόχορτο, φυσικά και πιστεύουμε ότι κάποιοι υποψήφιοι  πήραν στους φίλους τους να ψηφίσουν στο γκάλοπ, για να δημιουργηθούν εντυπώσεις υπέρ τους. Στην Ελλάδα ζούμε.

Για να το χαλαρώσουμε λίγο, ένα συμπέρασμα για παράδειγμα που εξάγεται από το γκάλοπ, είναι ότι ο κ. Λαμπάκης δεν διαβάζει το inevros…. (humor)

Θα βάλουμε και ένα πράγμα ακόμη στη θέση του και δεν θα σας κουράσουμε άλλο.

Το inevros ξεκίνησε ταπεινό και θα παραμείνει ταπεινό. Αυτό το λέμε σε όσους μας διαβάζουν και μόνο. Στους υπόλοιπους δεν έχουμε να πούμε τίποτα γιατί δεν έχουμε καθόλου χρόνο γι’ αυτούς.

Δεν καθόμαστε κάτω από καμιά ομπρέλα, γιατί δεν μας πειράζει καθόλου η βροχή…

Να προσέξουν κάποιοι κάτι. Όταν σε φτύνουν, η ομπρέλα δεν κάνει δουλειά. Το φτύσιμο έρχεται καταπρόσωπα και όχι από τον ουρανό!

ΥΓ1: Πείτε μας, εσείς, οι απλοί αναγνώστες, Εν πάσει περιπτώσει, το επόμενο γκάλοπ ετοιμάζεται….

Δείτε την ψηφοφορία ΕΔΩ