Ένα βιβλίο για παιδιά με φόντο την Αλεξανδρούπολη

762

 

Αν θέλετε τα παιδιά σας να καλλιεργήσουν τα Αγγλικά τους, ιδού η ευκαιρία!

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να αγαπήσουν τα αγγλικά τους μέσα από μια περιπέτεια στην Αλεξανδρούπολη, διαβάζοντας το “Olympias clue” της Millie Slavidou.

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Ένα βιβλίο για παιδιά γραμμένο στα Αγγλικά, από μία συγγραφέα Βρετανίδα, παντρεμένη με Ελλήνα, που αγαπάει την Ελλάδα και έγραψε ένα βιβλίο με επίκεντρο την Αλεξανδρούπολη, περιγράφοντας μια αρχαιολογική περιπέτεια μιας έφηβης, συνοδεύοντάς την και με πολλά στοιχεία της σύγχρονης καθημερινότητας των παιδιών όπως είναι το Instagram και οι αναρτήσεις που κάνουν εκεί τα παιδιά!

Η Millie Slavidou είναι Βρετανή συγγραφέας και μεταφράστρια που τα τελευταία 19 χρόνια  ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη. Γράφει εκπαιδευτικά άρθρα σχετικά με τη γλώσσα και την ετυμολογία, κυρίως για τους προ-εφήβους, καθώς επίσης και την σειρά Lucy Evans Instaexplorer με βιβλία που στοχεύουν να τονώσουν τον νεαρό αναγνώστη για να μάθουν περισσότερα για άλλους τόπους και να ενδιαφέρονται για άλλες γλώσσες. Έχει επίσης γράψει βιβλία για τους νεότερους αναγνώστες. Ο Millie είναι ένας ένθερμος υποστηρικτής της διγλωσσίας στα παιδιά και προωθεί αυτό μέσω της δουλειάς της.