Βόλτα για ευχές έκανε η Μαρία Γκουγκουσκίδου στην Ορεστιάδα

1475

Πρωτοχρονιάτικες ευχές αντάλλαξε η Μαρία Γκουγκουσκίδου με εργαζόμενους σε φορείς του Δημοσίου.

Η εορταστική βόλτα ξεκίνησε από το Δικαστικό Μέγαρο, όπου οι εργαζόμενοι την υποδέχθηκαν ως τον δικό τους άνθρωπο, αφού είναι γνωστό ότι ως δικηγόρος η υποψήφια δήμαρχος περνάει πολλές ώρες της ημέρας στα Δικαστήρια.

Στη συνέχεια η κα Γκουγκουσκίδου επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση. Έγινε δεκτή από τον Διευθυντή κ. Πασχάλη Συριτούδη και ακολούθως χαιρέτησε και αντάλλαξε ευχές με τις γυναίκες και τους άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Τέλος πέρασε από το Δημαρχείο, “το δεύτερο σπίτι της” όπως λέει η ίδια. Τα χαμόγελα περίσσεψαν και οι ευχές έδιναν και έπαιρναν.

Η υποψηφία Δήμαρχος πιστεύει στην προσφορά των εργαζομένων του Δήμου και κατανοεί ότι εργάζονται για την τοπική κοινωνία κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Και στους τρεις εργασιακούς χώρους διατυπώθηκαν παράπονα.

Η Μαρία δήλωσε ότι γνωρίζει τα προβλήματα και πως το 2019 υπάρχουν ευκαιρίες για επιλογές που θα κάνουν τον ευλογημένο τόπο μας καλύτερο.

Ενδιάμεσα να τονίσουμε ότι η υποψήφια δήμαρχος έκανε ένα πέρασμα από το Α’ ΚΑΠΗ Ορεστιάδας, ήπιε καφεδάκι με τους παρευρισκόμενους, που δήλωσαν ένθερμοι υποστηρικτές της, φωτογραφήθηκαν μαζί της και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Ορεστιάδα 31 Δεκεμβρίου 2018

Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω