Εξαρθρώθηκε συμμορία που κατάκλεψε την Κομοτηνή τις τελευταίες δύο εβδομάδες

894

Εξιχνιάστηκαν 6 διαρρήξεις επιχειρήσεων και 1 κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα, στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής

 

Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, έξι (6) διαρρήξεις επιχειρήσεων και μία (1) κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 13 έως 27-12-2018, στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 21χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι, ο δράστης ενεργώντας από κοινού με δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, διέρρηξαν έξι (6) επιχειρήσεις, αφαιρώντας από το εσωτερικό των τεσσάρων, το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ περίπου και μία ηλεκτρονική συσκευή, καθώς επίσης διαπιστώθηκε ότι, αφαίρεσαν μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.