Σουφλί. Οι παράνομοι μετανάστες που κουβαλούσε ήταν το ένα παράπτωμα…

991

Συνελήφθη χθες (19-10-2018) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει επίσης τα αδικήματα της κλοπής και της πλαστογραφίας, καθώς και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι τον εντόπισαν να επιβιβάζει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου να τους μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα καθώς και για ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, έχουν δηλωθεί κλοπές τον περασμένο Σεπτέμβριο σε αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος οδηγούσε το παραπάνω όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και οι πινακίδες κυκλοφορίας.  

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.