Έβρος: Δύο 18χρονοι διακινητές χωρίς καν δίπλωμα, καρφώθηκαν σε νησίδα μετά από καταδίωξη

1081

Συνελήφθησαν χθες (18-12-2018) το πρωί, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο 18χρονοι αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Ειδικότερα, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό τους δύο 18χρονους, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πλησίον των διοδίων Ιάσμου, το όχημα προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό και τον συνοδηγό, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του φορτηγού, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 18χρονου οδηγού περιλαμβάνει επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.