Πέντε συναυλίες θα δώσει το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης, ξεκινώντας από σήμερα

1061

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου η Ορχήστρα Νέων του Δημοτικού Ωδείου θα εμφανισθεί στο Δημοτικό Σχολείο Απαλού και θα δώσει μία εκπαιδευτική χριστουγεννιάτικη συναυλία στους μαθητές καθώς και την ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά τα όργανα της ορχήστρας και πως λειτουργούν μαζί στο μεγάλο σύνολο.

Τη διεύθυνση της ορχήστρας, τη διδασκαλία και την επιμέλεια των συναυλιών έχει ο Δημήτρης Κανίδης, καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου.

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Επίσης από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ξεκινάει ένας κύκλος συναυλιών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης όλων των σχολών των οργάνων και συγκεκριμένα :

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, ώρα  7.00 μ.μ. συναυλία της Σχολής Πιάνου

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, ώρα 8.00 μ.μ. συναυλία της Σχολής Κιθάρας με την εμφάνιση του νέου κιθαριστικού συνόλου.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, ώρα 7.00 μ.μ. συναυλία της τάξης Φλάουτου με σόλο εμφανίσεις και σύνολα.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, ώρα 7.00 μ.μ.  συναυλία της Σχολής Βιολιού, με ένα πλούσιο ρεπερτόριο για σόλο εμφανίσεις και σύνολα.

Παράλληλα η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου θα εμφανισθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πάρκο Χριστουγέννων τραγουδώντας Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ενώ το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου θα ανοίξει την αυλαία της εκδήλωσης  της Ε.Π.Ο.Φ.Ε. «3ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΖΩΗΣ- Ο ΕΒΡΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ»

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου το Σύνολο Μουσικής Δωματίου του Δημοτικού Ωδείου θα πάρει μέρος στην εκδήλωση του ΅Συλλόγου Αυτιστικών΅ Νομού Έβρου που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο “GRECOTEL”