Ολοκληρώθηκε σήμερα η 4ήμερη επίσκεψη στον Έβρο, της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού

721

Ολοκληρώθηκε σήμερα (16/12) στην Αλεξανδρούπολη, η 4ήμερη επίσημη επίσκεψη στον Νομό των επτά (7) μελών του Προεδρείου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε), επιτελώντας το χριστιανικό και εθνικό τους καθήκον.

Παρακολούθησαν την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ. κ.Ανθίμου , καθώς και την επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη των Ελλήνων που ξενιτεύτηκαν, διαχρονικά , σε διάφορες χώρες της Υφηλίου και άφησαν την τελευταία τους πνοή, σε αυτές, μακριά από την πατρώα γη!

Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο τοπικό μνημείο της Δόμνας Βιζβίζη, τιμώντας έτσι την μνήμη των Ελλήνων που συμμετείχαν με κάθε τρόπο στους εθνικοαπαλευθερωτικούς αγώνες του Έθνους και άφησαν, πολλοί εξ αυτών, την τελευταία τους πνοή, στα πεδία των μαχών!

Η επίσημη επίσκεψη επτά (7) βασικών μελών του Προεδρείου, Βουλευτών και Γερουσιαστών, Ελληνικής καταγωγής, από τέσσερις Ηπείρους του πλανήτη μας, στο Νομό Έβρου, ήταν απόλυτα επιτυχημένη και εκπληρώθηκαν πλήρως οι σκοποί πραγματοποίησης της!

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Δημιουργήθηκαν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις, ενός αμοιβαίου κλίματος εμπιστοσύνης και γεννήθηκε μια ισχυρή φιλία η οποία θα έχει συνέχεια, συνέπεια και διάρκεια με θετικά μόνο επιτεύγματα, τα οποία και θα μας καταπλήξουν όλους ευχάριστα!

Αυτή η επίσκεψη, συνέβαλε αποφασιστικά, στο να δημιουργηθεί ,ένας αμφίδρομος δίαυλος επικοινωνίας με την Ελληνική Ομογένεια, όπου κι αν διαβιεί, ο οποίος θα αποδειχθεί προσεχώς πολλαπλά χρήσιμος για τον Έβρο κι όχι μόνον…

Αναστάσιος Δημοσχάκης