Τα κίνητρα για τη δολοφονία της 21χρονης ψάχνουν οι αρχές, στον ανακριτή δύο άτομα

1660

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της 21χρονης, Ελένης Τοπαλούδη που διενεργείται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος .

Σε στενό κλοιό βρίσκονται ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός που σχετίζονταν με την άτυχη κοπέλα, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που προκύπτουν λίγα 24ωρα πριν την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας και τον εντοπισμό της σορού της σε απόκρημνη περιοχή στους Πεύκους.

Οι Λιμενικές Αρχές πιστεύουν ότι το «κλειδί» ίσως να κρύβεται στα τελευταία τηλεφωνήματα της άτυχης πριν να χαθούν τα ίχνη της, όπου εκεί ενδέχεται να κρύβονται και τα κίνητρα τη στυγερής δολοφονίας, όπως επίσης και στα  μηνύματα που βρέθηκαν στο προσωπικό του προφιλ της στο facebook.

Ο ημεδαπός στην κατάθεση που έχει ήδη δώσει ισχυρίζεται ότι η μόνη εμπλοκή του είναι ότι την περασμένη Τρίτη μετέφερε το κορίτσι από μια καφετέρια στο σπίτι της, χωρίς να προκύπτει κάποια περαιτέρω εμπλοκή του ενώ ο άλλος φέρεται να έχει μιλήσει με την 21χρονη τις τελευταίες ώρες πριν να χαθούν τα ίχνη της από την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Επίσης συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των Πευκών της Λίνδου για εντοπισμό αντικειμένων που ανήκουν στην 21χρονη ή άλλων στοιχείων που θα βοηθήσουν στην υπόθεση και κυρίως εάν η δολοφονία έγινε στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα της νεαρής κοπέλας ή σε άλλο σημείο του νησιού και μεταφέρθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή για να εξαφανίσουν τα στοιχεία του δολοφόνου ή των δολοφόνων.

skyrodos.gr