Ποιοί εμπλέκουν την υπόθεση χρυσού με τους αστυνομικούς που υπηρετούν στους Κήπους Έβρου

1035

Διαβάστε την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, για τους αστυνομικούς που υπηρετούν στους Κήπους και αν εκτέλεσαν πλημμελώς τα καθήκοντα τους στην υπόθεση του χρυσού

Με αφορμή ανάρτηση δημοσιεύματος, που έλαβε χώρα την 30/11/2018 στην ιστοσελίδα bloko.gr το οποίο αναφερόταν σε συναδέλφους μας στον Έβρο και συγκεκριμένα σ’ αυτούς που εργάζονται στο Τ.Δ.Ε. Κήπων, αναφέρουμε τα εξής:

Καταδικάζουμε απερίφραστα όλα τα αήθη δημοσιεύματα,  που για μια ακόμη φορά, γίνονται σε μια  προσπάθεια σπίλωσης και συκοφάντησης  τόσο των συναδέλφων μας όσο και της υπηρεσίας μας. Η απάντηση μας απευθύνεται σε όλους, όσοι με μεγάλη ευκολία κατασκευάζουν, παρουσιάζουν, δημοσιοποιούν, δημιουργούν σκευωρίες, αποδίδουν ανικανότητα και ανεντιμότητα εις βάρος συναδέλφων μας, με τελικό αποτέλεσμα  ο θησαυρός να αποδεικνύεται άνθρακας! Στο παρελθόν, συνάδελφοι μας δικαιώθηκαν πανηγυρικά και κατέπεσαν όσοι χαρακτηρισμοί και κατηγορίες τους είχαν αποδοθεί με μεγάλη ευκολία και χωρίς ωστόσο, κατόπιν, να υπάρχει καμία απολύτως συγγνώμη για την ηθική και οικονομική βλάβη που προκάλεσαν. Για το λόγο αυτό προειδοποιούμε ότι  θα ήταν καλύτερα να μιλούν τα έργα και τα τελικά αποτελέσματα και να μη δίνουμε βάση σε δήθεν επικοινωνιακά τερτίπια, σπέκουλες που μόνο σκοπό έχουν να καλύψουν κάποιοι την ανεπάρκειά τους. 

Οι συνάδελφοι μας στο Τ.Δ.Ε. Κήπων  εργάζονται σε μια υποστελεχωμένη υπηρεσία με οργανόγραμμα της δεκαετίας του 1970 και σήμερα εξυπηρετούν μερικά εκατομμύρια ταξιδιωτών. Την ίδια ώρα που οι επιτυχίες από συλλήψεις κακοποιών στοιχείων διεθνούς εμβέλειας  είναι δεκάδες, κάποιοι μιλούν για ανικανότητα αντί να ζητούν την ενίσχυση της υπηρεσίας.

H Ένωσή μας σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος, προκειμένου να προστατέψει τα μέλη της από τέτοιου είδους κακοήθη δημοσιεύματα και χαρακτηρισμούς από όπου και αν προέρχονται».