Διδυμότειχο: Νεκρή βρέθηκε 20χρονη φοιτήτρια

11426

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το μυστήριο του θανάτου της 20χρονης κοπέλας που βρέθηκε να επιπλέει πνιγμένη στη θαλάσσια περιοχή “Φώκια” στους Πεύκους της Ρόδου προχθές.

Η πανέμορφη κοπέλα τελικά δεν ήταν αλλοδαπή αλλά Ελληνίδα. Μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν όλο ζωντάνια και φοιτούσε στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το κορίτσι με καταγωγή από το Διδυμότειχο σπούδαζε στο νησί  και αν δεν κόβονταν το νήμα της ζωή της, απόψε θα χαίρονταν και θα διασκέδαζε με όλη τη δύναμη και τη φρεσκάδα της νιότης της στο πάρτι που είχε οργανωθεί από το τμήμα της. Αυτό το πάρτι έγινε και η αφορμή να καταλάβουν όλοι ότι δεν ήταν ανάμεσα τους.

Οι φοιτητές όπως όλη η Ρόδος θορυβήθηκαν από τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του το κορίτσι που μέχρι πριν λίγες ώρες δεν ήξεραν ποια ήταν.

Αυτό που τους τράβηξε την προσοχή ήταν οι αναφορές για το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλου στο δεξί της πόδι. Αυτοί που το είχαν δει υποψιάστηκαν και θέλησαν να επιβεβαιώσουν τους φόβους τους. Τελικά το τατουάζ ήταν το ίδιο και έτσι έγινε και η αναγνώριση της κοπέλας.

Κλίμα βαρύ
Το κλίμα είναι βαρύ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Κανονικά σήμερα θα διασκέδαζαν και θα χαίρονταν. Τώρα όλοι μιλούν στα κινητά και προσπαθούν να καταλάβουν τι και πώς έγινε.

Οι συμφοιτήτριες της είναι σοκαρισμένες και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η φίλη τους δεν είναι μαζί τους πια.

Δάκρυα, ερωτηματικά αναπάντητα για το θάνατο του κοριτσιού και μεγαλη θλίψη επικρατεί στις τάξεις των νέων

Σιγά σιγά τώρα που ξεκαθαρίζει το τοπίο και το ανακριτικό τμήμα του Λιμεναρχείου θα μπορέσει μιλώντας και με τους φοιτητές να φθάσει σε συμπεράσματα.

Τα ερωτηματικά
Θα πρέπει να γίνει γνωστό πώς βρέθηκε το κορίτσι στη θαλάσσια περιοχή της Λίνδου. Πήγε μόνη της εκεί ή με παρέα. Επιβιβάστηκε σε σκάφος και έπεσε από αυτό; Τι συνέβη πραγματικά;

16:55 Διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες