Δήμαρχος Σαμοθράκης: Εκτός πραγματικότητας ο κ. Χανός

787

Με την παρακάτω επιστολή απάντησε στις ανακοινώσεις του κ.Χανού, ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, λέγοντας πως βρίσκεται εκτός πραγματικότητας και ότι έχει πλήρη άγνοια της κατάστασης !!!

Με έκπληξη και συγχρόνως απογοήτευση παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα ανακοινώσεις του τέως Δημάρχου κυρίου Χανού.
Η θεματολογία του για κάποια μεγάλα προβλήματα της Σαμοθράκης όπως Υγεία, Λιμενικά έργα, Ύδρευση, Αποχέτευση κ.α που τα παραλάβαμε όλα ΑΛΥΤΑ προκαλεί σε κάθε νοήμονα άνθρωπο το ερωτηματικό: Γιατί σε τρείς θητείες ο ίδιος δεν μπόρεσε να λύσει κανένα από αυτά και πως τα κατάφερε να τα κάνει πιο περίπλοκα;
Συγχρόνως όμως μέσα στις ίδιες ανακοινώσεις υπάρχει και η απάντηση. Η σκέψη του , η προσέγγισή του και οι προτάσεις του εκδηλώνουν επικίνδυνη άγνοια για το πως αυτά θα λυθούν.
Η σημερινή δημοτική αρχή έσωσε τον δήμο Σαμοθράκης από την κατάρρευση των οικονομικών του, της αξιοπιστίας του και της υπόστασης του. Έλυσε προβλήματα και εξακολουθεί να λύνει από τα πολλά που υπάρχουν ακόμα. Όλοι γνωρίζουν ότι τα κληρονόμησε όλα ΑΛΥΤΑ. [Παραπέμπουμε στις ανακοινώσεις που έχουν γίνει και θα γίνουν στο εξής με τεκμήρια.]
Έχει συγκεκριμένο προγραμματισμό και πατάει γερά στα πόδια της παρά του μυστικούς σχεδιασμούς, τις υπόγειες μεθοδεύσεις, τα επιχειρούμενα εκ των έσω ρήγματα και παρά τον αχαλίνωτο λαϊκισμό της «ιερής συμμαχίας» και των εκπροσώπων της, φανερών ή κρυφών.
Πορευόμαστε με προσοχή , εντατική δουλειά και με το βλέμμα μπροστά. Δεν ετεροκαθοριζόμαστε ούτε παρασυρόμαστε από τις ατάκτως ερριμμένες προτάσεις και ιδέες. Όλα θα γίνουν με ορθολογισμό και τις αυτονόητες προτεραιότητες με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο του νησιού. Μας θλίβει η ενασχόληση με το παρελθόν, ωστόσο αποτελεί πρόκληση στην αξιοπρέπεια να εμφανίζονται ως τιμητές οι υπόλογοι για τη σημερινή υστέρηση της Σαμοθράκης και τις χαμένες ευκαιρίες σε καιρούς που η Ελλάδα «κολυμπούσε» στο χρήμα ενώ όλες οι άλλες περιοχές τις αξιοποιούσαν.