Σουφλί: Το “Σαν Παραμύθι” έρχεται φέτος να μας μαγέψει !!!

3719

Το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο «Σαν Παραμύθι…» ανοίγει και φέτος, για 5η χρονιά, τις πύλες του στο Σουφλί. Με πρωτοβουλία του «Συλλόγου Εθελοντών και Νεολαίας Σουφλίου ΚινήΣου», σε συνεργασία με τον Δήμου Σουφλίου και τους συλλόγους, «Εν Λευκώ», «Θρακική εστία», «ΝοιάΖΩμαι», «Νήμα Ζωής» και άλλους τοπικούς συλλόγους ,ανάβει τα φώτα του ,φοράει τα καλά του ,παίρνει θέση από τις 22 έως τις 26 Δεκεμβρίου στο «Βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε» και ετοιμάζεται να μυήσει τον επισκέπτη στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του τόπου μας.


Η θεματολογία του πάρκου μας είναι φυσικά, και για φέτος, βγαλμένη από τα αγαπημένα μας παραμύθια. «Χριστούγεννα με τα Παραμύθια»
Στόχος των μικρών μας φίλων θα είναι να καταφέρουν να μετατρέψουν σε «καλούς»… όλους τους «κακούς ήρωες» των παραμυθιών, δείχνοντάς τους αγάπη, αλλά και με μια μικρή δόση χριστουγεννιάτικης μαγείας!!! Θα είναι εκεί και οι ήρωες των παραμυθιών :
H Σταχτοπούτα, Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι, η Ωραία Κοιμωμένη, η Πεντάμορφη και το Τέρας, o ΣΡΕΚ, Η ΜΟΑΝΑ, Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ…. Και άλλοι πολλοί . … που θα τους βοηθήσουν στο έργο τους…


Μην ξεχνάμε όμως τον ¨Αι Βασίλη που θα τους περιμένει για να μάθει πόσο καλά παιδιά ήταν αυτή την χρονιά για να τους δώσει έξτρα δώρα.
Όμως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ.
Ταυτόχρονα με το πάρκο θα εξελίσσεται και ένα παράλληλο πρόγραμμα γιορτινών εκδηλώσεων, με δωρεάν προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών και χορών σε θερμαινόμενες αίθουσες , αλλά και πάρτι για τους μεγαλύτερους από εμάς, στην «Pub του Μεθυσμένου Καλικάντζαρου» με ζεστό κρασί, φρέσκο Pop Corn και άλλες πρωτότυπες λιχουδιές!
Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας! Ελάτε να φτιάξουμε μαζί μία αξέχαστη γιορτή!